DIGI Romania: Decizia IMPORTANTA, MILIOANE de Romani Vizati

DIGI Romania a anunta tin mod oficial o foarte importanta decizie care vizeaza milioane de romani din toata tara, iata ce a decis sa faca acum.

DIGI Romania selectare

DIGI Romania a anuntat in mod oficial o decizie foarte importanta care ii vizeaza nu doar pe clientii sai din Romania, ci pe oamenii din toata tara, si este vorba despre ceva gandit pentru binele tuturor. Mai exact, cei de la DIGI Romania isi continua campaniile de responsabilitate sociala, astfel ca au decis sa lanseze un proiect prin care sa colecteze deseurile de tip DBA si DEE in toate magazinele sale din tara noastra, initial 25% dintre ele avand puncte de colectare.

DIGI Romania a incercat in anul 2020 sa arate ca este o companie responsabila din punct de vedere social, si a avut mai multe initiative prin care a incercat sa ajute Romania, si romanii din toata tara. Ca parte a acestui proiect, cei de la DIGI Romania aduna in centrele lor de colectare telefoane, telefoane mobile, baterii, sau alte tipuri de dispozitive electronice de care oamenii nu mai au nevoie, si de care vor sa scape, dar intr-un mod responsabil.

DIGI Romania: Decizia IMPORTANTA, MILIOANE de Romani Vizati

DIGI Romania le ofera romanilor alternativa de a oferi aceste dispozitive pentru reciclare, in loc sa le arunce pur si simplu la gunoi, si asta este pana la urma o veste foarte buna pentru toata lumea. DIGI Romania spune ca in Romania rata de colectare a deseurilor de acest gen este peste media europeana, insa vrea sa ajute la cresterea ei in continuare, astfel ca a creat zone speciale in magazinele sale in care romanii pot lasa dispozitive electronice pentru reciclare.

DIGI Romania incepe cu amenajarea lor in 25% dintre magazinele asle din tara, in orasele cu cele mai multe puncte de prezenta, insa disponibilitatea lor va fi extinsa la toate cele 450 de locatii din Romania. Dupa ce DIGI Romania va avea amenajate toate locatiile pentru colectarea de deseuri, oricine va putea sa lase acolo tot ceea ce are de aruncat, desigur fara a astepta sa primeasca ceva in schimb, asa cum se intampla peste tot in lume.

DIGI Romania a inceput anul cu aceasta initiativa de responsabilitate sociala, si e posibil sa mai vedem si altele importante de la ea pana la finalul acestui an.