BANCA Transilvania: Anunt de ULTIMA ORA, e GRATUIT Doar Azi

BANCA Transilvania are un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit exclusiv astazi pentru toti.

0

BANCA Transilvania gopro

BANCA Transilvania ii surprinde pe toti clientii sai din Romania cu un anunt de ultima ora, iar asta pentru ca exclusiv astazi a decis sa ofere gratuit ceva ce foarte multi clienti din tara s-ar bucura sa primeasca. Mai exact, BANCA Transilvania ii anunta pe clientii sai din toata Romania in legatura cu faptul ca astazi organizeaza iar BT Pay Day, iar cu aceasta ocazie a decis sa le ofere clientilor posibilitatea de a castiga o camera Go Pro foarte usor.

BANCA Transilvania le cere clientilor sai din toata tara sa faca plati cu telefoanele in Romania folosind BT Pay, iar asa vor fi automat inscrisi in concursul prin care pot castiga o camera Go Pro. Vorbim despre o camera care ar bucura pe oricine pentru ca vorbim despre un dispozitiv performant folosit de foarte multi youtuberi, sportive, influenceri, si nu numai, pentru filmari, iar BANCA Transilvania va ofera ocazia de a o castiga doar astazi.

BANCA Transilvania: Anunt de ULTIMA ORA, e GRATUIT Doar Azi

BANCA Transilvania organizeaza acest BT Pay Day la fel precum si pe celelalte, adica doar pentru o singura zi, pana la ora 23:59, iar toate platile facute cu telefonul pana atunci sunt inregistrate, dar numai ca o sansa de castig. Nu conteaza cate plati cu telefonul faceti pana la miezul noptii, iar asta pentru ca veti avea o singura sansa de a castiga aceasta camera Go Pro pe care o ofera BANCA Transilvania, si n-ar trebui sa ratati ocazia acum.

BANCA Transilvania ofera aplicatia BT Pay pentru toti clientii care au iPhone si Android, ea avand o serie de functii extrem de utile pentru toata lumea, si e foarte indicat sa o folositi in viata de zi, cu zi. BANCA Transilvania a gandit aplicatia pentru a le oferi clientilor acces mai facil la conturile pesonale, dar si pentru a le controla mult mai usor, ceva ce desigur ca simplifica foarte mult viata lor, iar asta este o veste foarte buna pentru toata lumea, pana la urma.

BANCA Transilvania va mai organiza BT Pay Day si in viitor, insa e putin probabil ca un premiu la fel de bun precum o camera Go Pro sa mai fie oferit foarte curand de catre banca.