Huawei MATE 50 Pro: Mesajul NEASTEPTAT cu Privire la Lansare

Huawei MATE 50 Pro este in centrul unui mesaj complet neasteptat cu privire la lansarea noului model de telefon, iata ce a fost dezvaluit deja.

Huawei MATE 50 Pro lansare

Huawei MATE 50 Pro este unul dintre cele doua modele de telefoane de top la care compania Huawei lucreaza la intensitate maxima in momentul de fata, iar astazi vine si prima veste grozava cu privire la el. Mai exact, unul dintre cei mai cunoscuti leakeri de informatii cu privire la produsele Huawei a anuntat ca Huawei MATE 50 Pro este deja in productie la compania chinezeasca, deci lansarea din toamna este cat se poate de sigura acum.

Huawei MATE 50 Pro va fi pregatit pentru a fi lansat in luna septembrie a acestui an, la destul de mult timp distanta de acest punct, dar pana atunci vom afla si cam toate detaliile interesante cu privire la el. Avand in vedere importanta Huawei MATE 50 Pro, este de asteptat ca foarte multe informatii cu privire la el sa apara in perioada urmatoare, iar asta pentru ca lumea e foarte interesata de ceea ce urmeaza sa aduca noul model de telefon.

Huawei MATE 50 Pro: Mesajul NEASTEPTAT cu Privire la Lansare

Huawei MATE 50 Pro va fi cu siguranta un nou salt mare pe care Huawei il va face pentru clientii sai din toata lumea, iar asta in conditiile in care anual modelele din aceasta serie vin cu schimbari majore. Este de asteptat ca fix acelasi lucru sa se intample si in anul 2021, iar asta pentru ca Huawei MATE 50 Pro ar trebui sa vina cu un nou procesor, cu noi camere mai bune, un nou ecran, si multe alte schimbari importante pe care lumea le asteapta de mult.

Huawei MATE 50 Pro ar putea fi si primul model important de telefon care va fi lansat cu Android complet, adica avand incluse si serviciile pe care compania Google le ofera pentru utilizatorii sistemului de operare. E greu de spus daca Huawei P50 Pro va avea asa ceva, dar e improbabil din moment ce noul presedinte al SUA, Joe Biden, e concentrat pe cu totul alte probleme serioase, deci abia cu Huawei MATE 50 Pro ne putem astepta la o schimbare de acest gen.

Huawei MATE 50 Pro va fi prezentat cel mai probabil undeva prin luna octombrie, sau poate chiar prin noiembrie, deocamdata nu e foarte clara o posibila perioada de lansare.