Facebook Messenger: ATENTIE! Problema foarte GRAVA Anuntata

Facebook Messenger are o problema foarte grava descoperita si dezvaluita pentru intreaga lume, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre ea.

Facebook Messenger acceptare

Facebook Messenger este una dintre cele mai mari platforme de mesagerie din intreaga lume, cu mult peste un miliard de utilizatori activi in fiecare luna, iar din pacate pentru ea a fost dezvaluita si o problema grava. Mai exact, Facebook Messenger are dezvaluita o problema foarte serioasa din cauza careia utilizatorii pot fi spionati, si totul pentru ca aplicatia nu a fost gandita chiar atat de bine, din pacate, iar multa lume nu stia asta pana acum.

Facebook Messenger are aceasta problema doar pe telefoanele cu sistem de operare Android, si in cea mai recenta versiune a aplicatiei ea a fost rezolvata, dar nu toata lumea isi actualizeaza aplicatiile constant. Cei care inca nu au facut-o raman vulnerabili in fata unei probleme foarte serioase din cauza careia apelurile audio, sau video, pot fi acceptate automat de Facebook Messenger atunci cand vin de la un interlocutor, fara ca utilizatorul sa stie.

Facebook Messenger: ATENTIE! Problema foarte GRAVA Anuntata

Facebook Messenger permite astfel spionarea oamenilor de la distanta prin apeluri audio, sau video, si totul este o problema extrem de serioasa a platformei detinute de catre Facebook. Problema foarte grava cu Facebook Messenger a fost descoperita de catre cei de la Google, care au raportat-o la Facebook, iar abia in decembrie a fost lansat un update care a rezolvat intreaga situatie, insa el trebuie sa si fie instalat in telefoane pentru a fi util.

Facebook Messenger este actualizata destul de des de catre compania Facebook, insa daca nu sunteti atenti, si nu instalati aceste actualizari in telefoanele voastre, atunci nu va puteti bucura de protectia oferita. Asta inseamna ca Facebook Messenger are nevoie de actualizari constante pentru a oferi protectie pentru utilizatorii care nu vor sa fie spionati prin vulnerabilitati de acest gen, insa nu toata lumea instaleaza update-urile constant.

Facebook Messenger va mai avea cu siguranta si alte probleme descoperite in viitor, insa e bine ca Facebook le rezolva cat poate de repede pentru ca utilizatorii sa nu fie in pericol.