Raiffeisen Bank: Anunt IMPORTANT, Schimbarea pentru Clienti

Raiffeisen Bank are un anunt important pentru clientii din toata Romania, iata ce schimbare a fost facuta, si cat de mult conteaza pentru noi acum.

Raiffeisen Bank noutate

Raiffeisen Bank are un anunt important pentru clientii sai din toata Romania, unul despre care trebuie sa stii pentru ca este vorba despre o schimbare care vizeaza foarte multi oameni in momentul de fata. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au actualizat aplicatia Raiffeisen Smart Mobile pentru clientii care o folosesc pe telefoanele cu sistem de operare Android, si ar fi bine sa instalezi noua versiune chiar acum pentru ca ea vine cu noutati de interes.

Raiffeisen Bank si-a actualizat aplicatia pentru telefoanele cu sistem de operare Android in ideea de a rezolva diversele probleme de functionare raportate, dar si de a ii imbunatati performantele. Practic, vorbim despre o actualizare pentru aplicatia celor de la Raiffeisen Bank care pare minora, insa in realitate ea ar putea aduce schimbari mari pentru experienta de care au parte utilizatorii, in special in ceea ce priveste problemele care au fost rezolvate.

Raiffeisen Bank: Anunt IMPORTANT, Schimbarea pentru Clienti

Raiffeisen Bank a creat aplicatia Smart Mobile in ideea de a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a isi administra de la distanta conturile pe care le au la banca, de a face tranzactii, si nu doar atat. Ideea celor de la Raiffeisen Bank este de a le oferi clientilor o experienta cat mai buna pentru mobile banking, iar aplicatia care este disponibila acum pentru telefoanele Android este o versiune noua, lansata cu nu foarte mult timp in urma pentru clientii din Romania.

Raiffeisen Bank a facut o aplicatie foarte complexa pentru clientii din toata Romania care-i folosesc serviciile, iar multumita ei oricine se poate bucura de o experienta noua de a-si administra conturile de pe telefon, si nu numai. Raiffeisen Bank actualizeaza in mod regulat aceasta aplicatie pe care o ofera pentru clientii din toata tara, si e imbucurator ca face acest lucru pentru ca multumita initiativei, clientii isi pot controla mai usor banii din conturi.

Raiffeisen Bank a actualizat inclusiv versiunea pentru iOS a aplicatiei, asa ca o puteti instala si pe aceea daca aveti un telefon iPhone, si e indicat sa faceti totul chiar acum.