Samsung: OFICIAL, Decizia ce va INFURIA Multi dintre Clienti

Samsung a anuntat in mod oficial o decizie care va infuria cu siguranta foarte multi clienti din toata lumea, iata ce trebuie sa stii chiar acum.

Samsung incarcatoare eliminate

Samsung este unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile de pe planeta in momentul de fata, cu sute de milioane de unitati vandute anual in intreaga lume, iar o decizie importanta anuntata de companie va supra multi oameni. Mai exact, cei de la Samsung au confirmat oficial decizia de a elimina incarcatoarele din cutiile telefoanelor este una care se va aplica pentru modelele noi care vor fi lansate in cursul anului 2021, nu doar pentru seria GALAXY S21.

Samsung nu spune daca toate telefoanele din 2021 vor fi lansate fara incarcator in cutie, sau daca doar unele vor ramane fara ele, schimbarea urmand a fi facuta gradual de catre compania coreeana. Mai mult decat atat, Samsung a anuntat ca va elimina si castile din cutiile telefoanelor sale, astfel ca utilizatorii vor ramane fara aceste accesorii pentru care vor trebui sa plateasca dupa ce-si vor cumpara telefoanele, care apropo, nu se vor ieftini.

Samsung: OFICIAL, Decizia ce va INFURIA Multi dintre Clienti

Samsung si-a batut efectiv joc de compania Apple atunci cand seria iPhone 12 a fost lansata fara incarcator si casti in cutie, insa inainte sa aplice o decizie similara a sters orice urme a ironiilor publicate pe conturile sale din retelele de socializare. Samsung a copiat decizia Apple asa cum a facut si cu cea privind eliminarea portului audio de 3.5mm, insa de aceasta data a facut-o mult mai repede, si desigur tot fara a reduce preturile telefoanelor prin eliminarea acestor accesorii.

“Credem că îndepărtarea treptată a mufelor încărcătorului și a căștilor de pe ambalajul dispozitivului nostru în cutie poate ajuta la soluționarea problemelor de consum durabil și la eliminarea oricărei presiuni pe care consumatorii o pot simți pentru a primi în permanență accesorii de încărcare inutile cu telefoanele noi.”

Samsung a mers pana la capat cu toata schimbarea ca si cum cu doar doua luni inainte nu ironiza Apple pentru ceva similar, dar asta e ceva ce am tot vazut de la companiile asiatice de-a lungul timpului. Problema cea mai mare ramane totusi legata de pretul telefoanelor, care sunt la fel de scumpe si fara aceste accesorii care separat costa zeci de euro, sau mai mult, deci Samsung face profit mai mare, la fel ca Apple, de pe spatele consumatorilor.

Samsung va oferi mai multe detalii despre telefoanele care vor veni fara incarcatoare si casti in cutie, dar e de asteptat ca mai toate modelele din 2021 sa fie lansate fara asemenea accesorii.