Telekom: ATENTIE! Anunt IMPORTANT catre MILIOANE de Clienti

Telekom a facut un anunt foarte important pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce schimbare foarte serioasa a fost facuta pentru toata lumea.

telekom securizare

Telekom a emis astazi un anunt foarte important pentru milioane de clienti din toata Romania, unul despre care ei ar trebui sa stie imediat pentru ca este dezvaluita o schimbare aplicata pentru toata lumea. Mai exact, cei de la Telekom au anuntat ca incepand de acum toate tranzactiile facute prin intermediul aplicatiei MyAccount sunt securizate folosind tehnologia 3D Secure, iar asta inseamna mai multe batai de cap, si mai multa siguranta.

Telekom impune folosirea sistemului 3D Secure pentru plata facturilor, reincarcarea cartelelor, etc, iar asta inseamna un nou pas inainte de a finaliza o actiune de acest gen prin intermediul aplicatiei. Daca pana acum nu era nevoie ca aceste tipuri de tranzactie sa fie autorizate de catre clienti, Telekom impune trecerea prin 3D Secure pentru a creste nivelul de siguranta al platilor, insa asta inseamna ca pentru autorizare clientii trebuie sa faca mai multe.

Telekom: ATENTIE! Anunt IMPORTANT catre MILIOANE de Clienti

Telekom le complica viata clientilor cu aceasta modificare, iar asta pentru ca de acum, in functie de banca, plata facturilor, sau reincarcarea cartelelor va impune autorizarea prin aplicatiile bancilor, sau cod dinamic. Bancile din Romania au anuntat ca incepand cu 1 ianuarie implementeaza masuri de securitate mai stricte pentru platile online facute prin 3D Secure, iar acum totul ajunge inclusiv la Telekom si la aplicatia MyAccount oferita tuturor clientilor.

Telekom face schimbarea pentru a ii proteja pe clienti de eventualele fraude bancare, astfel ca masura in sine e una foarte buna, doar ca noile masuri de securitate implementate de catre banci fac lucrurile mai complicate. Telekom vrea, in final, binele clientilor, si de acum incolo orice plata online veti face prin intermediul aplicatiei MyAccount va fi una mult mai sigura, asa ca pentru asta compania merita laudata deoarece s-a gandit sa ofere aceasta schimbare majora.

Telekom a implementat totul direct din serverele sale, astfel ca nu trebuie sa faceti nimic pentru a va bucura de plati mai sigure prin intermediul aplicatiei MyAccount, totul fiind oferit in mod automat.