Facebook a delogat fara vreo explicatie utilizatorii iPhone din aplicatie

0

facebook delogat aplicatie iphone

Facebook, in mod complet inexplicabil, a luat decizia de a ii deloga din aplicatia sa pentru reteaua de socializare, aparent, pe toti, sau foarte multi, dintre utilizatorii de telefoane iPhone, fara sa ofere vreo explocatie pentru ceea ce s-a intamplat.

Facebook a delogat oameni din SUA si pana in Romania, sau alte zone de pe glob, la accesarea aplicatiilor aparand o alerta care le spunea oamenilor ca au sesiunea lor a expirat, si ca ei trebuie sa se logheze din nou, lucru care poate fi facut rapid si usor.

Facebook a delogat aparent pe toata lumea, iar cei care aveau activata autentificarea in 2 pasi au avut probleme foarte mari in a se loga din nou pentru ca nu primeau codurile de autentificare, astfel ca unii au ramas in afara aplicatieipentru reteaua de socializare.

Facebook a luat o masura care de obicei se aplica atunci cand exista probleme cu spargerea conturilor, sau a serverelor unei companii, asa ca exista multe speculatii cu privire la ceea ce s-a intamplat, insa deocadamta compania americana nu spune ceva despre situatie.

Did anyone else get prompted to “Sign In” again to their Facebook app after NEVER signing out in the first place? from facebook

Facebook va oferi cel mai probabil detalii cu privire la ceea ce se intampla, insa cat din adevar va si spune e greu de prezis de pe acum, dar ne putem astepta ca informatiile care vin de la companie sa nu fie tocmai 100% adevarate, din pacate pentru noi.