Netflix: Anuntul INCREDIBIL si o SCHIMBARE pentru Abonati

Netflix a facut un anunt incredibil care vizeaza intreaga lume, si a anuntat o schimbare importanta pentru abonatii sai de pe intregul glob, iata ce face.

Netflix aleator

Netflix a surprins foarte multa lume cu un anunt incredibil care vizeaza toata planeta, compania americana dezvaluid in mod oficial ceva ce putina lume credea ca se va intampla, dar iata ca “realitatea bate filmul”. Cei de la Netflix au anuntat in mod oficial faptul ca au 204 milioane de abonati la nivel global, cu aproape 30 de milioane mai multi decat acum 3 luni de zile, pandemia de Coronavirus reusind sa aduca foarte multi abonati noi pentru platforma de streaming.

Netflix a crescut extrem de mult in doar un an de zile, baza sa de abonati crescand cu aproape o treime fata de cea pe care o avea la inceputul anului 2020, dar asta pentru ca lumea a fost obligata sa tot stea in case. Acum, cu 204 milioane de abonati la nivel global, Netflix are cea mai mare platforma de streaming video la cerere din lume, dar si capacitatea de a investi mai mult in productii, generand peste 2 miliarde de dolari lunar, sau 24 de miliarde anual.

Netflix: Anuntul INCREDIBIL si o SCHIMBARE pentru Abonati

Netflix a anuntat deasemenea si lansarea unei schimbari menite sa ii tina pe utilizatori ceva mai mult ocupati cand ii folosesc platforma de streaming video la cerere, ceva ce desigur ca vine ca o veste foarte buna. Din vara anului trecut cei de la Netflix testeaza o functie care se numeste “Shuffle Play”, aceasta afisandu-le utilizatorilor platformei cate un film, sau serial, aleator pentru a le permite sa vada mai tot timpul cate ceva nou cand se uita la titluri.

Netflix a decis ca aceasta functie noua este suficient de buna pentru a fi oferita la nivel global chiar de acum, astfel ca o va extinde pentru toti oamenii din intreaga lume care au abonamente in platforma. Netflix rezolva si o problema destul de dificil de rezolvat a platformelor de streaming video, sau de muzica, mai exact cea vizand descoperirea de continut nou, oamenii dorind in mod constant sa vada lucruri noi, care uneori sunt greu de gasit.

Netflix va activa aceasta functie pentru toata lumea in mod gradual, asa ca ramane doar sa vedem cat va mai dura pana cand vom avea posibilitatea de a ne bucura de ea, deci trebuie sa mai avem rabdare.