Ministerul Sanatatii promoveaza vaccinarea cu Arnold Schwarzenegger

Ministerul Sanatatii Arnold Schwarzenegger

Ministerul Sanatatii promoveaza vaccinarea impotriva Coronavirus cu exemplul personal dat de catre Arnold Schwarzenegger, celebrul actor american fiind imunizat saptamana aceasta intr-un centru drive through, si desigur ca a devenit un eveniment mondial.

Ministerul Sanatatii promoveaza mesajul pe care Arnold Schwarzenegger l-a transmis dupa ce a fost vaccinat impotriva Coronavirus, actorul american fiind una dintre vedetele care a marcat viata multor americani, si nu numai, astfel ca recomandarea sa ar putea convinge unii oameni sa se imunizeze.

“Hasta la Vista, COVID! Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat împotriva coronavirusului săptămâna aceasta.
„Azi a fost o zi bună. Nu am fost niciodată mai fericit să stau la coadă. Dacă sunteţi eligibili, înscrieţi-vă pentru a vă vaccina. Vino cu mine dacă vrei să trăieşti!”, a fost mesajul fostului guvernator al Californiei.
Mai devreme, Arnold Schwarzenegger a explicat, tot într-un mesaj, de ce oamenii trebuie să aibă încredere în specialişti. Schwarzenegger le-a scris celor care vor să înveţe cum să îţi crească bicepsul să îl asculte pe el, pentru că şi-a petrecut viaţa studiind acest aspect.
Însă, când e vorba de vaccinuri, fostul guvernator al Californiei e de părere că dr. Fauci, virusologii şi epidemiologii au studiat bolile şi vaccinurile toată viaţa lor, aşa că el îi ascultă.
„E simplu: dacă îţi ia casa foc, nu deschizi Youtube, ci chemi pompierii! Dacă ai un infarct, suni la 112, nu îţi întrebi grupul de Facebook ce să faci!”, a transmis Arnold Schwarzenegger.”