Ministerul Sanatatii promoveaza vaccinarea cu Arnold Schwarzenegger

0

Ministerul Sanatatii Arnold Schwarzenegger

Ministerul Sanatatii promoveaza vaccinarea impotriva Coronavirus cu exemplul personal dat de catre Arnold Schwarzenegger, celebrul actor american fiind imunizat saptamana aceasta intr-un centru drive through, si desigur ca a devenit un eveniment mondial.

Ministerul Sanatatii promoveaza mesajul pe care Arnold Schwarzenegger l-a transmis dupa ce a fost vaccinat impotriva Coronavirus, actorul american fiind una dintre vedetele care a marcat viata multor americani, si nu numai, astfel ca recomandarea sa ar putea convinge unii oameni sa se imunizeze.

“Hasta la Vista, COVID! Arnold Schwarzenegger s-a vaccinat împotriva coronavirusului săptămâna aceasta.
„Azi a fost o zi bună. Nu am fost niciodată mai fericit să stau la coadă. Dacă sunteţi eligibili, înscrieţi-vă pentru a vă vaccina. Vino cu mine dacă vrei să trăieşti!”, a fost mesajul fostului guvernator al Californiei.
Mai devreme, Arnold Schwarzenegger a explicat, tot într-un mesaj, de ce oamenii trebuie să aibă încredere în specialişti. Schwarzenegger le-a scris celor care vor să înveţe cum să îţi crească bicepsul să îl asculte pe el, pentru că şi-a petrecut viaţa studiind acest aspect.
Însă, când e vorba de vaccinuri, fostul guvernator al Californiei e de părere că dr. Fauci, virusologii şi epidemiologii au studiat bolile şi vaccinurile toată viaţa lor, aşa că el îi ascultă.
„E simplu: dacă îţi ia casa foc, nu deschizi Youtube, ci chemi pompierii! Dacă ai un infarct, suni la 112, nu îţi întrebi grupul de Facebook ce să faci!”, a transmis Arnold Schwarzenegger.”