DACIA Bigster: Decizia SURPRIZA care a UIMIT pe TOATA Lumea

DACIA Bigster este in centrul unei decizii complet surprinzatoare luata de catre DACIA si Renault, iata de ce a fost toata lumea uimita de solutie.

DACIA Bigster nume

DACIA Bigster este noul model de SUV pe care producatorul roman DACIA l-a anuntat in mod oficial pentru clientii din toata lumea, si a luat prin surprindere toata planeta cu tot ceea ce a anuntat vis-a-vis de acest model. Desi DACIA Bigster a avut multe noutati importante anuntate, nu toata lumea a fost chiar atat de entuziasmata de ideile pe care producatorul romani le-a dezvaluit, asa ca pe retelele de socializare au aparut destule plangeri in legatura cu el.

DACIA Bigster are un nume care nu e chiar atat de atractiv pentru romani, sau alti europeni, iar cei de la Renault au recunoscut faptul ca denumirea nu e tocmai una definitiva pentru noul model de masina. DACIA Bigster e denumirea conceptului de masina pe care DACIA a creat-o, insa nu ar fi si cea care va fi folosita in versiunea finala a automobilului care va ajunge in magazine, astfel ca e de asteptat sa vedem o denumire diferita pentru ea.

DACIA Bigster: Decizia SURPRIZA care a UIMIT pe TOATA Lumea

DACIA Bigster a fost o denumire „aleasa la cafea” de catre cei de la Renault, sau cel putin asta a dezvaluit un oficial al companiei, astfel ca e de inteles de ce nu toata lumea e chiar atat de entuziasmata de ea, si de ce nu e finala. DACIA Bigster e o combinatie intre cuvantul „big” si „Duster”, cei de la Renault incercand sa pastreze o parte din denumirea celui mai popular SUV pe care il vinde DACIA in momentul de fata, dar alaturarea nu e una tocmai fericita.

DACIA Bigster va avea o denumire care deocamdata nu a fost stabilita de catre producatorul roman, insa pana in 2024 exista destul timp pentru a alege o denumire care sa fie acceptata de catre cat mai multa lume. E imposibil de ales o denumire care sa fie unanim acceptata de catre toata lumea, astfel ca daca DACIA Bigster va fi schimbata cu altceva, ramane de vazut care va fi solutia la care se va ajunge pentru noul model de SUV.

DACIA Bigster ar trebui sa fie prezentata in 2023, si lansata in 2024, insa ramane de vazut daca totul va putea fi finalizat pana atunci in vederea lansarii acestei masini care a atras atat de mult intere.