BANCA Transilvania: Mesaj IMPORTANT cu OBLIGATIA Clientilor

BANCA Transilvania are un mesaj foarte important pentru toti clientii din Romania, iata ce obligatie impune pentru toti dintre ei, si ce trebuie sa stii.

BANCA Transilvania combatere

BANCA Transilvania a publicat un nou mesaj important pentru clientii sai din toata Romania, unul care este obligatoriu pentru toti dintre ei, fie ca sunt persoane fizice, fie ca sunt persoane juridice. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania ii anunta din nou pe clienti in legatura cu faptul ca trebuie sa isi actualizeze datele personale inregistrate la banca, iar asta pentru ca legislatia europeana, si cea din Romania, impun acest lucru, aparent in fiecare an.

BANCA Transilvania spune ca in baza noii legislatii pentru prevenirea si combarea spalarii banilor si finantarii terorismului, toti clientii din Romania sunt obligati sa isi actualizeze datele personale. Uniunea Europeana a devenit foarte serioasa cu masurile pentru a preveni si combate spalarea banilor, sau finantarea terorismului, astfel ca bancile de pe continent ii forteaza pe clienti sa isi actualizeze datele personale, iar BANCA Transilvania face fix acelasi lucru.

BANCA Transilvania: Mesaj IMPORTANT cu OBLIGATIA Clientilor

BANCA Transilvania a inceput inca din 2020 sa le ceara in mod constant clientilor sa isi actualizeze datele personale, la fel ca si celelalte banci din Romania, iar procesul continua in 2021 pentru ca trebuie facut anual. Asta inseamna ca in fiecare an e posibil sa trecem prin tot acest proces, sau de fiecare data cand se modifica vreo informatie personala, adica numar de telefon, adresa, nume, iar BANCA Transilvania, si orice alte banci, trebuie anuntate.

BANCA Transilvania are un formular disponibil pe website-ul sau pentru a trece prin aceasta procedura inclusiv de la distanta, astfel ca nu trebuie sa mergeti in mod neaparat intr-una dintre sucursalele sale. Efectuarea acestei proceduri departe de agentiile BANCA Transilvania este una dintre vestile foarte bune de care se pot bucura clientii din toata Romania, si e bine sa faceti acest lucru din timp inainte ca al vostru cont sa fie suspendat de banca.

BANCA Transilvania spune ca daca datele personale nu sunt actualizate, e posibil ca oricare dintre clienti sa aiba datele suspendate, asa ca trebuie respectate aceste directive europene.