DIGI Mobil: IMPRESIONANT Anunt care a UIMIT pe Toata Lumea

DIGI Mobil este in centrul unui impresionant anunt care a uimit pe toata lumea, iata ce trebuie sa stii acum, si cat de important este pentru Romania.

DIGI Mobil progres

DIGI Mobil este in centrul unui impresionant anunt care vizeaza toata Romania, iar asta in conditiile in care vorbim despre unul dintre cei mai importanti operatori de telecomunicatii din tara noastra. Zilele trecute cei de la ANCOM au oferit primele infomatii oficiale cu privire la evolutia portarilor in Romania in ultimul an, iar DIGI Mobil a fost singurul operator de telecomunicatii care a inregistrat o crestere a numerelor de telefonie mobila aduse in retea.

DIGI Mobil a inregistrat o crestere destul de serioasa a numerelor de telefonie mobila pe care le-a atras, asta in timp ce toti ceilalti concurenti au inregistrat doar scaderi in raport cu anul 2019. Orange, Vodafone, Telekom au inregistrat toti cifre mai mici decat in 2019 in ceea ce priveste portarile facute in propriile retele de telefonie mobila, DIGI Mobil reusind sa “fure” tot ceea ce au pierdut ceilalti, si asta in conditiile in care pandemia de Coronavirus a schimbat mult piata de telecomunicatii.

DIGI Mobil: IMPRESIONANT Anunt care a UIMIT pe Toata Lumea

DIGI Mobil nu s-a descurcat la fel de bine pe piartea de telefonie fixa, acolo unde desi a fost lider de piata, nu a reusit sa isi creasca portarile in retea, ceva de inteles, avand in vedere contextul global total. Cei de la UPC Romania, acum Vodafone, au reusit sa-si creasca portarile in retea pe partea de telefonie fixa in cursul anului 2020, fata de anul 2019, si cu destul de multe numere, dar au ramas cu mult in urma celor de la DIGI Mobil.

DIGI Mobil a incheiat anul 2020 cu surprinzator de multe portari inregistrate in retea, peste 400.000, si aproape jumatate din totalul din Romania, ramanand un lider cu recorduri impresionante. Ceea ce a reusit DIGI Mobil in 2020 este impresionant din doua puncte de vedere, in primul rand luand in considerare pandemia de Coronavirus, si in al doilea rand din cauza ofertelor foarte multe, si foarte bune, pe care Telekom le-a tot lansat.

DIGI Mobil a aratat inca o data ca este capabila sa domine piata din Romania cu ofertele pentru serviciile de telefonie fixa si mobila, lucru care desigur ca n-ar trebui sa mai surprinda pe nimeni in momentul de fata.