LIDL Romania: IMPORTANT Anunt, ce TREBUIE sa faca Clientii

LIDL Romania are un foarte important anunt pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa faca foarte multi dintre ei chiar din acest moment.

LIDL Romania imbunatatiri

LIDL Romania este unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din tara noastra, iar pentru toti clientii sai este disponibil si un anunt foarte important despre care ei ar trebui sa stie chiar acum. Mai exact, cei de la LIDL Romania au actualizat aplicatia LIDL Plus prin care ofera toate promotiile speciale de care se bucura clientii, iar despre schimbarile care sunt disponibile ar trebui sa stie toti cei care o folosesc in momentul de fata in tara noastra.

LIDL Romania a actualizat atat versiunea pentru iPhone, cat si versiunea pentru Android a aplicatiei sale, insa in cazul celei disponibile pe iOS exista cele mai multe modificari oferite. Conform celor de la LIDL Romania in cazul aplicatiei pentru iPhone a fost modificata functionalitatea Cupon Plus, astfel ca acum se afiseaza suma necesara pentru atingerea obiectivelor intermediare pentru a beneficia de promotiile care sunt disponibile pentru toti clientii.

LIDL Romania: IMPORTANT Anunt, ce TREBUIE sa faca Clientii

LIDL Romania spune ca aplicatia LIDL Plus afiseaza acuma si informatii despre momentele in care magazinele preferate sunt inchise, sau chiar despre dotarile magazinului preferat din care ne facem cumparaturile. LIDL Romania spune ca a implementat imbunatatiri si pentru serverele care sustin functionalitatea aplicatiei LIDL Plus, dar si sectiunea pentru Talonul Razuibil, sau felul in care sunt afisate bannerele cu informatii despre care trebuie sa stie clientii.

LIDL Romania a implementat doar schimbari minore pentru aplicatia care este oferita pentru telefoanele cu sistem de operare Android, astfel ca in aceasta situatie lucrurile nu sunt chiar atat de bune precum in cazul iPhone. Imbunatatirile acestea facute de catre LIDL Romania pentru aplicatia LIDL Plus sunt importante in ideea de a le oferi clientilor doar cea mai buna experienta posibila pentru a beneficia de promotiile care sunt oferite constant.

LIDL Romania actualizeaza in mod constant aplicatia sa in ideea de a le oferi romanilor posibilitatea de a se bucura de oferte grozave atunci cand isi fac cumparaturile, si e important sa va actualizati aplicatia tot timpul.