DACIA Duster 3: SURPRIZA cu Noul Model SPECIAL care NU e SUV

DACIA Duster 3 este urmatorul model important de SUV de la DACIA, insa o versiune care nu este SUV ar putea fi marea surpriza pentru noua serie.

DACIA Duster 3 camioneta

DACIA Duster 3 este viitoarea generatie de SUV pe care producatorul roman il are in dezvoltare in momentul de fata pentru clientii din toata lumea, iar recent au venit si primele informatii oficiale cu privire la lansare. Separat de ele, se pare ca DACIA Duster 3 ar urma sa fie vandut si intr-o versiune speciala pe care nu foarte multa lume credea ca o va vedea, dar una care va fi oferita pentru clienti pentru ca exista un model corespondent si acum.

DACIA Duster 3 va fi mai mult ca sigur vanduta si intr-o versiune de tip camioneta, asa cum exista acum DACIA Duster Pick-up, va exista cu siguranta si o versiune de acest gen pentru generatia a 3-a. DACIA Duster 3 Pick-up va fi mai mult ca sigur lansata dupa versiunea principala, iar asta pentru ca e improbabil sa o vedem impreuna cu modelulul principal din serie, ceea ce n-ar trebui sa fie o chiar atat de mare surpriza, pana la urma.

DACIA Duster 3: SURPRIZA cu Noul Model SPECIAL care NU e SUV

DACIA Duster 3 nu va fi singurul SUV lansat de catre cei de la DACIA in urmatorii ani, modelul cunoscut acum cu denumirea Bigster fiind deasemenea in dezvoltare, dar o versiune de tip camioneta va fi deasemenea importanta. Desigur ca aceasta se va adresa unui numar limitat de persoane, adica in principal companiilor, dar este important ca DACIA Duster 3 sa fie oferita si intr-o versiune de acest gen in ideea ca pe piata europeana sa existe mai multe optiuni in acest segment.

DACIA Duster 3 in versiunea camioneta va avea cel mai probabil toate noutatile principale care vor fi oferite si in versiunea standard a masinii, iar din nou vorbim despre ceva normal, intalnit si la masina standard. DACIA Duster 3 este anuntata pentru lansare undeva prin 2024, cu prezentare in 2023, insa foarte multe se pot schimba pana atunci, asa ca nimeni nu stie foarte clar daca programul stabilit de catre Renault va fi respectat.

DACIA Duster 3 va veni la peste 10 ani distanta de momentul in care DACIA a lansat modelul de generatie a doua, asa ca este asteptat de catre foarte multa lume, chiar daca vine atat de tarziu.