Android: Noua Functie SECRETA de la Google pentru Telefoane

Android are o noua functie secreta dezvaluita pentru telefoanele din intreaga lume, iata ce vrea sa ofere compania Google, si cat de util este pentru noi.

Android atingeri

Android are o noua functie secreta oferita de catre compania Google pentru telefoanele mobile din intreaga lume, aceasta fiind dezvaluita de ceva vreme, dar compania americana a evitat sa o ofere pana acum. Mai exact, cei de la Google au implementat in versiunile 11 a Android o functie care permite atingerea dubla a carcasei telefoanelor pentru a genera o actiune, aceasta fiind testata in versiunea beta a sistemului de operare, si eliminata in cea finala.

Android are readusa aceasta functie secreta pentru versiunea 12 a sistemului de operare, ea existand in telefoanele Google Pixel de ceva vreme, insa iata ca acum ar urma sa ajunga inclusiv in modelele normale. Cei de la Google surprind cu decizia de a oferi aceasta functionalitate si in modelele obisnuite de telefoane care ruleaza sistemul de operare Android, iar asta pentru ca au eliminat-o din versiunea 11 beta anul trecut, si s-a crezut ca se renunta la idee.

Android: Noua Functie SECRETA de la Google pentru Telefoane

Android urmeaza sa le permita utilizatorilor de telefoane sa deschida Google Assistant, sau functiile pentru controlarea multimedia, prin intermediul unui gest de dubla atingere a carcasei smartphone-urilor. Android ar urma sa permita personalizarea acestui gest pentru a controla o varietate de actiuni, precum inchiderea unei alarme, a face o captura de ecran sau cam orice altceva ar vrea sa faca utilizatorii, iar ideea in sine este una foarte buna pentru ca ofera diversitate in folosire.

Android ar putea permite inclusiv controlarea altor functii ale telefoanelor daca dezvoltatorii de aplicatii isi vor pune mintea la contributie pentru a oferi mai multa varietate la nivel de functionalitate. Exista loc pentru a oferi orice fel de functii pentru ce care utilizeaza Android, si din moment ce exista interes atat de mare vis-a-vis de acest sistem, e normal ca Google sa doreasca sa il ofere pentru cat mai multi dintre utilizatorii din toata lumea.

Android ar putea avea aceasta functie eliminata din versiunea 12 la fel cum s-a intamplat si cu versiunea 11, insa cei de la Google ar putea decide intr-un final sa ofere ceea ce asteptam de foarte multa vreme.