Guvernul Romaniei: noi restrictii posibile din cauza noii tulpini a Coronavirus

Guvernul Romaniei restrictii tulpina Coronavirus

Guvernul Romaniei nu tine pasul cu tarile civilizate din Uniunea Europeana, astfel ca in timp ce multe au luat preventiv noi masuri de restrictie pentru a reduce cat se poate de mult raspandirea noii tulpini a Coronavirus, la noi inca se analizeaza impactul acesteia.

Guvernul Romaniei spune, prin ministrul care conduce Ministerul Afacerilor Interne, Lucian Bode, ca inca nu se prefigureaza aplicarea de noi masuri de restrictie, dar dupa ce se va analiza impactul noii tulpini a Coronavirus se va vedea daca se va lua vreo decizie.

“La acest moment, nu sunt prefigurate noi restricţii. Fac această precizare pentru că s-a vehiculat mult în spaţiul public problematica impunerii unor noi restricţii pe teritoriul României.

Apelul nostru pe care îl adresăm cetăţenilor este de a nu lăsa garda jos, de a continua să respecte măsurile generale de protecţie în vederea menţinerii sănătăţii proprii şi a celor din jur şi de asemenea, să se informeze cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19. Și apropo de vaccinare, sunt bucuros să vă spun că numărul total de doze administrate de vaccin împotriva COVID-19 este de 446.285.”