WhatsApp: SECRETUL Urias despre ZECI de MILIOANE de Oameni

WhatsApp are un secret urias cu privire la zeci de milioane de utilizatori din intreaga lume, iata ce un vrea compania ca toata lumea sa afle inca.

WhatsApp pierdere

WhatsApp inca este cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, cu peste 2 miliarde de utilizatori activi in intreaga lume, o cifra uriasa care este impresionanta indiferent cum o privim. Desi WhatsApp a fost de cativa ani de zile intr-o constanta crestere, luna ianuarie a anului 2021 ar putea fi prima in care aceasta crestere ar putea fi de fapt o stagnare, iar asta din cauza noilor termeni si conditii pe care platforma a vrut sa-i impuna, dar s-a razgandit.

WhatsApp a “pierdut” zeci de milioane de utilizatori vechi si noi catre Signal si Telegram, care in primele trei saptamani din ianuarie au crescut cu peste 32 de milioane de utilizatori, in mare parte pe fondul scandalului privind platforma Facebook. Vorbim despre o crestere exponentiala a Signal si Telegram in timp ce aplicatia WhatsApp a cazut din topurile de aplicatii populare in App Store-urile din multe tari importante, sau cel putin asta arata cifrele.

WhatsApp: SECRETUL Urias despre ZECI de MILIOANE de Oameni

WhatsApp a vrut sa impuna noi termen isi conditii de utilizare pentru aplicatie care fortau oamenii sa accepte ca unele date sa fie transferate in serverele Facebook, sau sa aiba accesul blocat la platforma. Ei bine, se presupune ca zeci de milioane de oameni au ales sa renunte complet la WhatsApp pentru a face trecerea la Signal si Telegram, si numarul acestora ar urma sa creasca in perioada urmatoare intr-o foarte mare masura din cauza complicatiilor aduse de Facebook.

WhatsApp a dat inapoi in ceea ce priveste termenii si conditiile pentru utilizarea aplicatiei sale, insa din pacate acest lucru nu a schimbat nimic in ceea ce priveste preferintele oamenilor. Signal si Telegram profita de situatie si implementeaza functii noi in aplicatii, unele care nici macar nu exista inca in cadrul WhatsApp, si totul pentru a-i tine pe utilizatorii care cauta o experienta mai buna in ceea ce priveste utilizarea acestui tip de aplicatii.

WhatsApp a fost in 2020 in centrul multor scandaluri foarte serioase, si se pare ca in 2021 lucrurile nu se schimba din vreun punct de vedere pentru ca Facebook are aceleasi idei proaste.