Raiffeisen Bank: ATENTIE! Mesajul IMPORTANT pentru Clienti

Raiffeisen Bank are un mesaj foarte important pentru foarte multi clienti din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar din acest moment.

Raiffeisen Bank strict

Raiffeisen Bank a publicat astazi un mesaj foarte important pentru clientii din toata Romania, si dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim din nou despre o schimbare serioasa facuta de la inceput de an 2021. Stiti cu totii ca de la inceputul anului 2021 au fost intarite masurile de securitate pentru platile online facute de catre romani folosindu-si cardurile bancare, iar cei de la Raiffeisen Bank au fost obligati sa respecte prevederile legale ale autoritatilor.

Raiffeisen Bank a implementat, deci, in aplicatia RaiPay noi metode de autorizare a platilor online, iar zilele trecute v-am vorbit initial despre acest lucru, insa acum vine si o continuare. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank spun cum poate fi aleasa metoda de autorizare a platilor online pe care clientii vor sa o foloseasca pentru a se bucura de posibilitatea de a face cumparaturi online oricand doreste, dar din pacate ceva mai greu de acum.

Raiffeisen Bank: ATENTIE! Mesajul IMPORTANT pentru Clienti

Raiffeisen Bank spune ca din meniul de setari al aplicatiei RaiPay clientii pot alege din meniul de setari una dintre cele trei optiuni pentru autorizare a platilor securizate, asa cum numeste banca totul. Raiffeisen Bank spune ca acolo clientii vor gasi optiunile de autorizare care au denumirile Stanadrd, Extinsa, sau Stricta, si totul tine de felul in care clientii vor sa aiba platile securizate de catre banca, astfel incat banii sa nu le poata fi furati de cineva.

Raiffeisen Bank impune prin metoda Standard autorizarea tuturor tranzactiilor de valoare mare prin simpla deblocare a telefonului, daca el este blocat, iar daca e deblocat, se cere scanarea amprentei. Metoda Extinsa de autorizare a platilor impune autentificarea cu amprenta de fiecare data, chiar daca telefonul e blocat, ori deblocat, Raiffeisen Bank ignorand aici scanarea amprentei atunci cand telefonul este blocat in prealabil.

Raiffeisen Bank are si o metoda mai stricta de autorizare, care impune autentificarea platilor cu telefonul prin scanarea amprentei, dar si introducerea parolei cu care accesam aplicatia RaiPay.