RCS & RDS: Masura foarte IMPORTANTA pentru Clientii Romani

RCS & RDS impune o masura foarte importanta pentru clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum daca-i folosesti serviciile.

RCS & RDS abatere

RCS & RDS este cel mai mare operator de telecomunicatii din Romania in momentul de fata, lucru pe care desigur ca il stiati deja, compania avand peste 10 milioane de clienti in tara in acest moment. Acesti clienti folosesc diverse servicii pe care RCS & RDS le ofera, adica televiziune, internet, telefonie fixa, telefonie mobila, iar pentru al doilea dintre ele a luat masura de a impune o serie de reguli importante in ceea ce priveste folosirea retelelor sale.

RCS & RDS este lider pe piata de internet fix din Romania, iar asta inseamna ca trebuie sa le impuna clientilor o serii de masuri pe care trebuie sa le respecte pentru a-i folosi serviciile in momentul de fata. Aceste reguli sunt listate de catre cei de la RCS & RDS in cadrul website-ului propriu, astfel ca acolo puteti afla tot ceea ce trebuie sa faceti, sau sa nu faceti, pentru a va asigura de faptul ca nu ajungeti in situatia in care le veti incalca, si veti avea accesul la retea restrictionat.

RCS & RDS: Masura foarte IMPORTANTA pentru Clientii Romani

RCS & RDS are o lunga lista de reguli care trebuie respectate de catre clientii sai in momentul in care folosesc reteaua sa de internet, si daca accesati sectiunea din website cu privire la securitatea internetului, le veti gasi pe toate. RCS & RDS spune ca abuzarea de reteaua sa poate fi motivul din cauza caruia relatia contractuala cu un client poate fi terminata in orice moment, si asta in mod unilateral, deci e posibil sa nu puteti intoarce decizia companiei.

RCS & RDS listeaza printre regulile sale unele perfect normale, care ar trebui respectate oricum de catre clienti fara ca ele sa fie listate in mod explicit, deci nu vorbim despre ceva extrem. De la spam facut din reteaua RCS & RDS si pana la flood, sau orice fel de alte atacuri informatice, exista o gama larga de lucruri care nu trebuie facute pentru ca pot duce la anularea contractului oricarui client care foloseste reteaua companiei.

RCS & RDS vorbeste in aceeasi sectiune de pe website si despre modul in care clientii sai se pot proteja impotriva diverselor abuzuri, astfel ca e bine sa stiti ce este mentionat acolo.