DIGI Romania: IMPORTANT! E GRATUIT si Necesar pentru Clienti

DIGI Romania inca ofera gratuit pentru milioane de clienti din Romania ceva ce este foarte important si necesar pentru ei, iata ce trebuie sa stii.

DIGI Romania necesar

DIGI Romania este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, iar pentru milioane de clienti din toata tara a decis sa ofere in mod gratuit, si permanent, ceva de care foarte multi ar trebui sa se bucure. Vorbim despre doua servicii oferite gratuit pentru milioane de clienti ai DIGI Romania, iar ele sunt necesare pentru cei care vor sa aiba parte si de o experienta buna in ceea ce priveste folosirea in conditii excelente a abonamentelor pe care le au.

DIGI Romania le ofera clientilor DIGI Mobil posibilitatea de a folosi VoWiFi pentru a isi extinde semnalul GSM din telefoane in locatiile in care se afla, atat timp cat sunt conectati la retele WiFi. Desi DIGI Romania are acum acoperire de 98% din teritoriul Romaniei, inca exista zone fara acoperire, dar si cladiri in care ea nu e grozava, astfel ca VoWiFi extinde semnalul GSM pentru a face apeluri chiar si dintr-un subsol, serviciul fiind gratuit si necesar pentru clienti.

DIGI Romania: IMPORTANT! E GRATUIT si Necesar pentru Clienti

DIGI Romania mai ofera deasemenea si DIGI WiFi, un serviciu care este disponibil clientilor care au internet Fiberlink, si care suplineste internetul DIGI Mobil, cel mai slab din Romania in momentul de fata. Desi DIGI Romania are acoperire de 98% din teritoriul tarii, din pacate pe partea de internet mobil sta cel mai prost, cu cele mai mici viteze de internet, departe de ceea ce ar trebui sa ofere in 2021, dar salvarea vine din DIGI WiFi, daca ai sai clienti au si abonamente de internet fix.

DIGI Romania nu e singurul operator de telecomunicatii din tara noastra care ofera serviciul VoWiFi, sau o retea nationala de puncte de acces WiFi, insa in cazul sau serviciile sunt mai necesare decat la alti operatori. E normal sa fie asa din moment ce DIGI Romania are cel mai mici preturi din Romania pentru serviciile pe care le ofera, si calitate la pret mic e imposibil de oferit in chiar orice situatii, exceptie fiind reteaua de internet fix a companiei, cea mai performanta din Romania.

DIGI Romania nu ii invata pe toti clientii cum sa se foloseasca de aceste beneficii majore pe care le ofera gratuit pe partea de servicii, dar multi ar avea o experienta mult mai buna daca s-ar folosi de ele.