GTA 5: Decizia Rockstar care a DEZAMAGIT Multi dintre Fani

GTA 5 cheats

GTA 5 ramane unul dintre cele mai populare jocuri ale momentului, unul dintre cele care genereaza cel mai mare interes din partea oamenilor, insa din pacate nu toate deciziile luate in legatura cu el sunt si cele mai bune, iar una de acest gen a fost dezvaluita recent.

GTA 5 avea pana recent un website special cu cheat-uri disponibile pentru cei interesati sa obtina mai multe de la joc, acesta avand denumirea LunaCheat, insa din pacate el a fost dezactivat de catre creatorii sai la cererea companiei Rockstar Games, dupa cum afirma ei.

GTA 5 putea fi modificat in multe moduri multumita cheat-urilor disponibile prin LunaCheats, iar asta afecta experienta de joc din serverele companiei Rockstar Games, motiv pentru care aceasta pare sa fi fost foarte agresiva cu fortarea creatorilor serviciului sa il dezactiveze.

GTA 5 avea probleme mari in platforma online din cauza acestor cheat-uri, iar pentru ca ele erau vandute de catre cei de la LunaCheats, decizia de a bloca website-ul a fost cel mai probabil luata pentru a evita o disputa legala cu Rockstar Games, iar asa jucatorii au ramas fara exploit-urile preferate.

GTA 5 este foarte popular, si de aceea exista website-uri de acest gen, insa iata ca si Rockstar Games incearca din rasputeri sa isi protejeze jocul si platforma online prin care ofera serviciile de care se bucura jucatorii din intreaga lume in momentul de fata.