CEC Bank: Anunt de ULTIMA ORA, TOTI Clientii sunt Azi Vizati

CEC Bank are un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii acum daca esti unul dintre ei, si ce trebuie sa faci.

CEC Bank prelungire

CEC Bank a emis un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca vorbim si despre o problema foarte serioasa despre care ar trebui sa stie toata lumea chiar acum. Mai exact, cei de la CEC Bank ii anunta pe clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca daca au un credit luat de la banca, exista in continuare optiunea de a solicita amanarea ratelor pentru o perioada de pana la 9 luni multumita prevederilor legale.

CEC Bank vine aici cu o atentionare pe care am vazut-o inclusiv de la alte banci din toata tara, si asta pentru ca Guvernul Romaniei a luat decizia de a le oferi romanilor posibilitatea de a beneficia in continuare de ajutor. Initial aceasta masura a fost impusa de catre Guvernul Romaniei chiar de la inceputul anului trecut, insa bancile precum CEC Bank ofera aceasta optiune chiar si acum pentru ca autoritatile au decis as extinda perioada de valabilitate.

CEC Bank: Anunt de ULTIMA ORA, TOTI Clientii sunt Azi Vizati

CEC Bank are mai multe detalii despre acest proces disponibile in cadrul website-ului sau, si totul este facut in baza OUG 227/2020, care extinde legislatia din prima parte a nului trecut. Desigur ca exista o serie de conditii pe care oricine trebuie sa le indeplineasca pentru a se putea bucura de posibilitatea de a amana plata ratelor pentru credite, insa CEC Bank are toate detaliile disponibile in cadrul website-ului sau chiar in acest moment.

CEC Bank detaliaza acolo nu doar masurile de care se pot bucura clientii sai din toata Romania, ci exista inclusiv informatii cu privire la modificarea ratelor dupa ce expira perioada de pana la 9 luni pentru amanare. E important ca toti clientii CEC Bank sa stie si acest aspect, iar asta pentru ca ratele vor creste din cauza modului in care este facuta suspendarea ratelor pentru creditele pe care le-au luat clientii din Romania pana in acest moment.

CEC Bank nu si-a notificat clientii cu credite in legatura cu aceasta extindere a perioadei in care se poate profita de amanarea ratelor pentru credite, astfel ca e nevoie ca fiecare sa intrebe la banca despre acest lucru.