DIGI Mobil: IMPORTANT Beneficiu GRATUIT pentru TOTI Clientii

DIGI Mobil ofera un foarte important beneficiu gratuit pentru toti clientii sai din Romania, iata de ce se poate bucura oricine chiar in acest moment.

DIGI Mobil limita

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, cu milioane de clienti in toata tara, iar pentru toti dintre ei exista un beneficiu gratuit foarte important despre care multi nu stiu. Mai exact, cei de la DIGI Mobil au anuntat de ceva timp faptul ca le ofera clientilor din toata Romania posibilitatea de a se bucura de viteza de internet dubla dupa ce-si consuma traficul alocat in mod obisnuit, si asta e ceva ce nu ofera toti operatorii romani.

DIGI Mobil si-a anuntat acum ceva timp clientii ca dupa ce isi consuma traficul de internet alocat in abonament, vor naviga pe internet la viteze de 256 kbps pentru download si 128 kbps pentru upload, dublu fata de alti operatori. Da, vitezele in sine sunt foarte mici, dar ele se activeaza abia dupa ce clientii celor de la DIGI Mobil depasesc limita de 80 GB de trafic de internet care este alocata in mod obisnuit pentru abonamentele lor, si ea nu e usor de atins.

DIGI Mobil: IMPORTANT Beneficiu GRATUIT pentru TOTI Clientii

DIGI Mobil ofera acest trafic de internet atat pentru utilizare in reteaua 4G, cat si pentru utilizare in reteaua 5G, astfel ca indiferent ce fel de telefon aveti, si in ce retea il folositi, va veti putea bucura de acest trafic. Vorbim despre o cantitate suficienta pentru a satisface orice fel de client, indiferent cat este el obisnuit sa consume cand isi foloseste telefonul in reteaua DIGI Mobil, asa ca e improbabil sa atingeti limitarile de viteza pe care le impune si acest operator.

DIGI Mobil are totusi viteze atat de mici pentru reteaua sa de telefonie mobila incat e extrem de greu sa consumati cei 80 GB decat daca stati undeva in apropierea unei statii 5G pentru a avea efectiv viteze decente de internet. DIGI Mobil ofera in general viteze de 20 – 30 Mbps in cele mai bune conditii, si de 10 Mbps in majoritatea cazurilor, iar cu asemenea viteze, e improbabil sa consumati 80 GB de trafic de internet intr-o luna de zile.

DIGI Mobil mai are si alte beneficii majore pentru clientii sai din Romania, si detalii despre toate dintre ele sunt disponibile in cadrul website-ului sau, deci gasiti acolo toate informatiile importante.