LIDL Romania: Anuntul GROZAV cu SURPRIZE Mari pentru Clienti

LIDL Romania are un anunt grozav cu surprize foarte mari pentru clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa faca pentru toata lumea acum.

LIDL Romania constanta

LIDL Romania are un anunt grozav cu surprize mari pentru toti clientii sai din toata Romania, unul despre care trebuie sa stii daca iti faci zilnic cumparaturile in magazinele sale din toata tara. Mai exact, cei de la LIDL Romania isi anunta clientii din toata Romania in legatura cu faptul ca din aceasta saptamana sunt disponibile noi cupoane promotionale pentru LIDL Plus, aplicatia special creata pentru a oferi acces la reduceri bune.

LIDL Romania a creat aplicatia LIDL Plus special pentru a le oferi clientilor din toata tara posibilitatea de a se bucura de reduceri saptamanale personalizate direct pe telefoanele lor. Aceste reduceri sunt afisate intr-o sectiune speciala pe care aplicatia celor de la LIDL Romania o are disponibila, iar saptamana aceasta au aparut o serie noua de oferte de care oricine se poate bucura chiar in acest moment in propriile dispozitive mobile.

LIDL Romania: Anuntul GROZAV cu SURPRIZE Mari pentru Clienti

LIDL Romania a creat si u ncatalog prin care le ofera tuturor romanilor posibilitatea de a vedea si ce fel de promotii sunt disponibile pentru ei chiar din aceasta perioada, sa ca vorbim despre reduceri neasteptat de bune. LIDL Romania spune ca pentru a profita de aceste oferte, clientii sai din toata tara trebuie sa mearga la casa de marcat cu aplicatia LIDL Plus deschisa in sectiunea speciala de vouchere pentru ca acestea sa poata fi scanate.


LIDL Romania actualizeaza saptamanal ofertele pe care le pune la dispozitia alor sai clienti, iar cataloagele cu vouchere pentru LIDL Plus sunt publicate direct in cadrul website-ului sau pentru oricine e interesat sa le vada. Desigur ca LIDL Romania schimba in mod constant aceste oferte, ele fiind de fiecare data disponibile pentru o perioada limitata de timp, asa ca ar trebui sa profitati de ele cat mai puteti inainte sa dispara de tot din promotie.

LIDL Romania va permite sa va creati un cont LIDL Plus foarte simplu si usor, aplicatia fiind oferita atat pentru telefoanele cu sistem de operare iPhone, cat si pentru cele cu Android.