WhatsApp: OFICIAL, Foarte IMPORTANTA Schimbare Lansata Azi

WhatsApp a anuntat in mod oficial o foarte importanta schimbare care este lansata astazi pentru miliardele de utilizatori din intreaga lume, iata ce aduce.

WhatsApp legatura

WhatsApp a anuntat in mod oficial o foarte importanta schimbare pe care o face pentru aplicatia de mesagerie care este folosita de miliarde de utilizatori din intreaga lume, si totul in ideea de a face folosirea sa mai sigura. WhatsApp a anuntat in mod oficial astazi ca va implementa in cadrul aplicatiei sale o noua functie care le va permite utilizatorilor sa isi securizeze interconectarea dintre aplicatia din telefoane si WhatsApp Web, sau aplicatia pentru desktop.

WhatsApp permitea pana in momentul de fata simpla scanare a unui cod QR pentru a facilita folosirea platformei sale din WhatsApp Web, sau de pe un calculator prin aplicatiile pentru desktop. Din motive extrem de serioase, despre care voi vorbi intr-un articol urmator, WhatsApp a luat decizia de a implementa un sistem de securitate biometica in baza caruia legatura dintre cele doua medii va putea fi facuta doar prin scanarea fetei, sau a amprentei.

WhatsApp: OFICIAL, Foarte IMPORTANTA Schimbare Lansata Azi

WhatsApp legatura platforme

WhatsApp prezinta in imaginea de mai sus cum anume va functiona intregul sistem, utilizatorii urmand a isi putea scana fata, sau amprenta, pentru a avea acces la optiunea de a face legatura dintre aplicatia mobila si WhatsApp Web/Desktop. WhatsApp vine cu aceasta schimbare in plina discutie cu privire la intimitatea datelor utilizatorilor, interceptarea mesajelor, si nu numai, astfel ca acum compania incearca sa mai si ia atentia de la acele discutii cu o functie de acest gen.

WhatsApp implementeaza aceasta functie si dintr-un alt motiv serios, urmeaza sa permita utilizarea unui cont simultan pe mai multe telefoane si tablete, ceva ce lumea asteapta de foarte multa vreme. Legatura va fi deasemenea facuta de catre WhatsApp prin sistemul de securitate biometrica, astfel ca nimeni nu va putea lega contul nostru de telefonul sau fara fata, sau amprenta, noastra, deci va fi imposibil sa vada mesajele din contul nostru.

WhatsApp a anuntat ca aceasta schimbare foarte importanta a fost lansata astazi, si ca ea va fi propagata la nivel global in cursul urmatoarelor zile, deci va trebui sa avem rabdare pana cand va aparea efectiv si pentru noi.