DACIA Duster: VIDEO OFFROAD Impresionant cu Jeep Wrangler

DACIA Duster apare astazi intr-un nou video impresionant care ne arata o comparatie in calitatile sale offroad in fata Jeep Wrangler, iata cat de important e.

DACIA Duster apare astazi intr-un nou clip video impresionant care ne arata un test offroad facut cu Jeep Wrangler, una dintre cele mai bune masini pentru terenul accidentat. Puteti vedea in clipul video de mai sus ca DACIA Duster se descurca surprinzator de bine in fata Jeep Wrangler cand vine vorba despre deplasarea pe terenul accidentat, insa desigur ca nu are aceeasi versatilitate precum o masina care a fost facuta special pentru asa ceva.

DACIA Duster ar avea o transmisie preluata de la Nissan X-Trail, conform celui care a creat clipul video, iar asta ii ofera capacitatea de a tine atat de bine pasul cu masian facuta de catre cei de la Jeep. Puteti vedea ca inclusiv la urcarile pe dealuri pline de noroi si zapada, la deplasarea pe teren alunecos, si nu numai, DACIA Duster se descurca surprinzator de bine, insa un rol foarte important il au aici si cauciucurile pe care le are masina despre care vorbim.

DACIA Duster: VIDEO OFFROAD Impresionant cu Jeep Wrangler

DACIA Duster e prezenta in clipul video de mai sus in multiple versiuni, ele avand diverse configuratii, si diverse anvelope, astfel ca si performantele sunt oarecum diferite pentru ele. Chiar si asa, in fata Jeep Wrangler se pare ca mai toate se descurca destul de bine, si asta e o veste foarte buna pentru cei care detin un SUV fabricat la Mioveni, mai ales ca diferenta de pret intre masina romaneasca si cea a Jeep este una uriasa, pana la urma.

DACIA Duster a fost trecuta prin diverse teste offroad pana in momentul de fata, si a fost pusa fata in fata cu multe alte SUV-uri mai importante, insa de cam fiecare data a reusit sa lupte de la egal, la egal, cu ele. DACIA Duster este o masina foarte buna atat pe drumurile publice, cat si pe teren accidentat, astfel ca ramane sa vedem ce alte teste offroad vor mai fi facute, si ce alte masini vor mai fi aduse la invelul SUV-ului romanesc in viitor.

DACIA Duster urmeaza sa aiba parte de un upgrade in perioada urmatoare pentru ca o versiune facelift va fi lansata in curand, insa cat de multe noutati bune va aduce, ramane de vazut.