DIGI Romania: Decizia IMPORTANTA pentru MILIOANE de Clienti

DIGI Romania a luat o decizie foarte importanta care are impact pentru milioane de clienti din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre ea.

DIGI Romania porturi

DIGI Romania a luat o decizie foarte importanta care are un efect serios pentru milioane de clienti din toata tara, si este foarte bine sa stii despre ce este vorba pentru ca s-ar putea sa intampini probleme. Din motive de securitate, cei de la DIGI Romania au decis ca este prudent sa blocheze unele dintre porturile de internet pentru clientii din toata Romania, astfel ca traficul care ar trece in mod normal prin ele, nu va ajunge nicaieri, fiind filtrat de serverele companiei.

DIGI Romania a luat aceasta decizie dintr-o varietate de motive pe care le puteti vedea listate in tabelul de mai jos, si toate dintre ele sunt 100% pertinente pentru ca vorbim despre probleme extrem de serioase. Cei de la DIGI Romania vor sa ii protejeze atat pe proprii clienti, cat si pe alti oameni, de problemele care pot fi aduse de exploatarea unor calculatoare, sau alte tipuri de dispozitive, care au aceste porturi deschise si exploatate in mod activ.

DIGI Romania: Decizia IMPORTANTA pentru MILIOANE de Clienti

digi romania lista porturi blocate

DIGI Romania are o sectiune speciala in website-ul sau in care vorbeste despre aceste probleme serioase, dar in care ofera si detalii despre cum anume se poate cere deschiderea lor, pentru motive foarte bune. Asta inseamna ca daca aveti un motiv foarte serios pentru care aveti nevoie ca un anumit port sa fie deschis, cei de la DIGI Romania vor analiza cererea voastra, si in cazul vostru ar putea decide sa deschida acel port, pe raspunderea voastra.

DIGI Romania are o serie de reguli foarte stricte pentru folosirea infrastructurii sale de internet, astfel ca daca le incalcati exista sanse foarte mari sa va fi anulat contractul. In acasta situatie, va trebui sa dati si explicatii cu privire la natura actiunilor care au dus la luarea unei asemenea decizii, iar de aici lucrurile se complica si mai mult, asa ca daca vreodata faceti o cerere de genul acesta, ar trebui sa va uitati serios la ce se intampla.

DIGI Romania incearca sa ii protejeze pe clientii sai din toata Romania, dar in acelasi timp incearca sa isi protejeze inclusiv reteaua, asa ca aceste reguli au un rol foarte serios, si de aceea trebuie respectate.