Telefoanele Huawei: Decizia ce a ULUIT Lumea, SOCAT Clientii

Telefoanele Huawei sunt in centrul unei decizii care a uluit lumea, si a socat clientii, iata ce s-a intamplat, si cat de important este per total.

Telefoanele Huawei scapare

Telefoanele Huawei nu mai sunt unele dintre cele mai bine vandute modele din lume, iar asta pentru ca divizia Honor a fost vanduta catre statu chinez, pana la urma, chiar daca “in fata” e bagat un “consortiu” de companii locale. Telefoanele Honor reprezentau vasta majoritate din telefoanele Huawei vandute in lumea intreaga, iar vanzarea diviziei a dezvaluit cam cat de mult contau ele in performantele totale trimestriale ale Huawei.

Telefoanele Huawei ar urma totusi sa treaca la un alt consortiu de companii chinezesti, controlat tot de statul chinez, probabil ca si compania Huawei, iar primele zvonuri au aparut zilele acestea. Da, Huawei a negat vehement faptul ca isi va vinde brand-urile P si Mate catre statul chinez consortiul de companii chinezsti, dar tot asa a spus si despre vanzarea Honor, dar surpriza, surpriza, aceea s-a realizat la scurt timp dupa aparitia zvonurilor, insa nu cred ca acum e aceeasi situatie.

Telefoanele Huawei: Decizia ce a ULUIT Lumea, SOCAT Clientii

Telefoanele Huawei nu prea mai au unde sa mearga fara ridicarea restrictiilor impuse de catre SUA, iar primele semne venite de acolo nu prea sugereaza ca se va intampla acest lucru prea curand. Huawei nu mai poate cumpara componente de ultima generatie pentru telefoanele sale, asta e realitatea, iar Honor a fost salvata de vanzarea catre statul chinez, iar telefoanele Huawei ar putea supravietui doar daca se va intampla acelasi lucru, desi in realitate nu s-ar schimba nimic.

Telefoanele Huawei ar putea ajunge sa fie lansate cu componente vechi, iar asta pentru ca nu vor putea tine pasul cu ceea ce produc Apple, Samsung, Xiaomi, OPPO, Vivo, desi companiile chinezesti incep sa fie vizate de sanctiuni. Xiaomi a fost recent introdusa pe o lista de sanctiuni a SUA, si nu e exclus ca toate companiile chinezesti sa ajunga tot ca Huawei, astfel ca telefoanele Huawei nu ar urma sa fie singurele serios afectate de probleme de prodcuctie.

Telefoanele Huawei vor supravietui prin vanzarea diviziei catre statul chinez, insa nu ar fi exclus ca noi sanctiuni sa vizeze si noii detinatori ai brand-urilor, asa cum s-ar putea intampla si cu Honor.