Kaufland: ULTIMA ORA, Decizia IMPORTANTA pentru TOTI Romanii

Kaufland a anuntat o decizie de ultima ora care este foarte importanta pentru toti clientii din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre ea.

kauflandbere

Kaufland are o surpriza extrem de interesanta in acest weekend pentru milioane de romani din toata tara, una complet neasteptata, dar care va fi 100% pe placul extrem de multor clienti. Mai exact, cei de la Kaufland au anuntat ca in acest weekend ofera 30% reducere pentru toata berea la pet, doza, sticla, pe care o vinde in magazinele sale din Romania, astfel ca va puteti bucura de un weekend de distractie cu alcool mai ieftin de la marele lant de supermarket-uri.

Kaufland a avut saptamana aceasta o serie de produse pe care le-a oferit cureducere de 30% pentru doar o singura zi, adica exact ceea ce vedem si in momentul de fata, iar de oferta trebuie sa profitati. Cei de la Kaufland au inceput promotia in momentul in care magazinele din toata Romania au fost deschise, si o vor incheia in momentul in care acestea vor ajunge la final de program, deci mai aveti undeva pe la mai putin de 11 ore in care puteti profita.

Kaufland: ULTIMA ORA, Decizia IMPORTANTA pentru TOTI Romanii

Kaufland nu impune vreo limita la cumparaturile de acest gen cu reducere de 30%, deci puteti cumpara oricat doriti, si as vrea sa spun ca exista stocuri limitate, dar e improbabil sa fie asa. Berea e intotdeauna in stocuri suficiente la magazinele din toata lumea, astfel ca la Kaufland veti gasi mai mult ca sigur oricare dintre marcile de bere favorite, si in cantitati suficiente pentru a cumpara cu 30% un stoc care sa va tina o perioada buna de timp.

Kaufland a surprins multa lume cand a decis sa aiba aceste oferte speciale pentru diverse produse, 30% reducere la o categorie intreaga pentru 24 de ore nu e tocmai ceva cu care oricine se intalneste in fiecare zi. Kaufland a avut saptamana aceasta reduceri de acest gen oferite la ciocolata, cafea, si acum bere, astfel ca e posibil ca in saptamanile urmatoare sa vedem si alte tipuri de produse care se bucura de oferte grozave pentru toti clientii.

Kaufland va anunta din timp toate reducerile majore de acest gen pe care le va oferi pentru clientii sai din Romania, astfel ca ramane doar sa vedem cat de mari si bune vor fi acestea pentru noi.