Raiffeisen Bank: Anuntul IMPORTANT, ce NU Stiu Multi Clienti

Raiffeisen Bank are un anunt important pentru clientii sai din toata Romania, iata ce nu stiu foarte multi dintre ei, si ce trebuie sa stii acum.

Raiffeisen Bank widget

Raiffeisen Bank este una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, ea avand o gama variata de servicii pentru clientii sai, insa multi nu stiu de un mare beneficiu care este disponibil. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au lansat cu nu foarte mult timp in urma o noua versiune a aplicatiei Smart Mobile, cea care le permite clientilor sa isi controleze conturile bancare direct de pe telefoanele mobile, ea fiind oferita pe iPhone, sau pe Android.

Raiffeisen Bank are o surpriza foarte buna pentru cei care au telefoane iPhone, iar asta pentru ca aplicatia Smart Mobile are un widget special de care clientii se pot folosi pentru a vedea rapid informatii din conturi. Widget-ul este unul disponibil ca parte a sistemului de widget-uri din iOS 14, poate si in Android e ceva similar, iar Raiffeisen Bank se lauda cu utilitatea acestuia pentru clientii care folosesc aplicatia in fiecare zi pentru conturile lor.

Raiffeisen Bank: Anuntul IMPORTANT, ce NU Stiu Multi Clienti

Raiffeisen Bank spune ca widget-ul care este disponibil pentru aplicatia Smart Mobile este capabil sa afiseze informatii despre soldul din cont, totul fara a mai accesa aplicatia pe care banca a creat-o. Mai mult decat atat, cei de la Raiffeisen Bank spun ca exista inclusiv un widget pentru Apple Watch, astfel ca inclusiv pe smartwatch pot fi vazute aceste informatii foarte rapid, ceea ce desigur ca vine ca o veste grozava pentru toti clientii din romania.

Raiffeisen Bank nu spune ceva despre Android in descrierea pentru noul widget care este gandit pentru a facilita vizualizarea rapida a informatiilor despre bani, deci nu este exclus ca pe aceste telefoanie sa nu fie ceva oferit. Asta inseamna ca utilizatorii de telefoane Android trebuie sa se multumeasca cu deschiderea aplicatiei pentru a vedea banii din cont, dar probabil ca Raiffeisen Bank va avea o solutie si pentru ei in viitorul nu foarte indepartat.

Raiffeisen Bank ofera aplicatia sa Smart Mobile in mod gratuit prin App Store si Google Play Store, asa ca oricine o poate descarca in momentul de fata in propriul telefon mobil.