Vodafone: Anunt SURPRIZA, e GRATUIT MILIOANELOR de Clienti

Vodafone a anuntat o surpriza uriasa pentru clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru milioanele de clienti din tara.

Vodafone daruri

Vodafone are un nou anunt surpriza in acest weekend pentru milioanele de clienti din toata Romania, iar asta pentru ca operatorul vrea sa le faca bine tuturor clientilor sai, si nu numai. Vodafone le cere clientilor din Romania sa doneze pentru a-i ajuta pe copiii Romaniei sa aiba acces la educatie, iar daca fac asta pot primi gratuit bonusuri pentru abonamentele lor, operatorul mentionand unul de 100 GB pentur donatiile facute prin aplicatia sa mobila.

Vodafone le cere clientilor sa doneze prin aplicatia MyVodafone, fara a spune ce suma este necesara pentru a putea primi 100 GB de internet bonus, dar probabil ca nu e vorba de o suma foarte mare. Vodafone a adunat in ultimele luni foarte multi bani pentru a ajuta spitalele in lupta impotriva Coronavirus, si a contribuit deasemenea la donatii pentru copiii care nu au tablete, sau calculatoare, de pe care sa poata face scoala online.

Vodafone: Anunt SURPRIZA, e GRATUIT MILIOANELOR de Clienti

Vodafone le cere acum clientilor sa faca deasemenea donatii pentru a-i sustine pe copii, iar in schimb le ofera ceea ce poate fara costuri uriase, adica bonusuri pentru serviciile de care beneficiaza. Vodafone spune ca in tot acest weekend are mai multe bonusuri pe care le ofera pentru clientii care decid sa faca donatii prin intermediul aplicatiei sale MyVodafone, astfel ca daca aveti ocazia de a face asta, ar fi bine sa ajutati copiii care vor sa invete.

Vodafone stie foarte bine cat de importanta este scoala pentru copiii, asa ca de aceea are initiative de acest gen menite sa aduca mai multe tablete in mainile copiiilor ai caror parinti nu au bani sa le cumpere. Vodafone a ajutat deja multi copiii sa poata participa la cursurile online facute de catre profesorii din Romania, si voi puteti deasemenea sa contribuiti, beneficiind in acelasi timp de un bonus pentru serviciile pe care le aveti active in momentul de fata.

Vodafone are aceasta promotie disponibila doar in cursul acestui weekend, astfel ca daca nu profitati acum, veti pierde posibilitatea de a beneficia de tot, si nu se stie pentru cat timp.