WhatsApp: Schimbarea URIASA facuta in SECRET pe Telefoane

WhatsApp are un urias secret descoperit si dezvaluit pentru utilizatorii din intreaga lume, iata ce a facut, si ce trebuie sa stii chiar acum.

WhatsApp stari

WhatsApp este de departe cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, avand peste 2 miliarde de utilizatori activi in fiecare luna, iar un secret important pentru ea a fost dezvaluit pentru toata lumea. Mai exact, stiti cu totii ca aplicatia WhatsApp are o functie speciala care ne ofera posibilitatea de a publica povesti in cadrul sau pentru prietenii nostri, aceasta fiind functia “Status”, care a fost preluata de la Snapchat cu mult timp in urma.

WhatsApp a implementat aceasta functie pentru a le permite utilizatorilor sai sa se exprime intr-un mod diferit, pentru toti prietenii, si sa spuna mici povesti din vietile lor, in fiecare zi. Ei bine, in acea sectiune speciala din cadrul aplicatiei WhatsApp sunt afisate nu doar povestile utilizatorilor, ci si mesaje de la compania care detine platforma de mesagerie, iar acestea apar cu prioritate in acea sectiune pentru ca utilizatorii sa afle cat mai repede despre ele.

WhatsApp: Schimbarea URIASA facuta in SECRET pe Telefoane

WhatsApp stari fortate

WhatsApp nu a detaliat pana acum modul in care functioneaza acest sistem, insa puteti vedea mai jos ca unul dintre cei mai prolifici leakeri de informatii despre platforma de mesagerie a dezvaluit secretul din aplicatie. Conform lui, orice fel de “Status”, sau poveste, de la WhatsApp apare cu prioritate deasupra oricaror altor statusuri similare publicate de catre oricare dintre prietenii nostri, ceea ce e important de stiut pentru ca nu puteti dezactiva afisarea.

WhatsApp permite dezactivarea afisarii statusurilor prietenilor nostri, ceva ce e perfect normal deoarece e posibil sa nu vrem sa vedem chiar orice publica alte persoane, dar in cazul mesajelor sale asta nu e posibil. WhatsApp ne obliga sa vedem acele statusuri tot timpul primele in sectiunea in care sunt afisate povestile acestea, astfel ca e bine sa va invatati cu acest nou mod de lucru pe care il impune aplicatia de mesgerie.

WhatsApp face aici un prim pas in ceea ce priveste comunicarea cu utilizatorii, sute de milioane de oameni folosind functia Status zilnic, iar in curand ne va putea trimite inclusiv mesaje in conversatii.