BANCA Transilvania: Ce Ofera GRATUIT pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania are o surpriza extrem de importanta pentru clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit chiar acum pentru ei.

BANCA Transilvania sanatate

BANCA Transilvania inca are o surpriza grozava pentru toti clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis in continuare sa ofere gratuit pentru toti dintre ei ceva de care se pot bucura chiar din acest moment. Mai exact, cei de la BANCA Transilvania au decis sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a se bucura gratuit de promotii cu reduceri pentru produse de la diverse magazine din Romania daca decid sa fie activi, si sa faca miscare constant.

BANCA Transilvania a implementat in aplicatia BT Pay integrare pentru Fitbit, Google Fit si aplicatia Health, Sanatate, din iOS, astfel ca informatiile despre sesiunile de fitness, miscare, sunt sincronizate prin ea. Vorbim despre o idee extrem de buna a celor de la BANCA Transilvania in aceasta perioada in care mai toata lumea sta mai mult in case decat pe afara, iar cei care decid sa fie activi se pot bucura de posibilitatea de a beneficia si de promotii grozave acum.

BANCA Transilvania: Ce Ofera GRATUIT pentru Clientii Romani

BANCA Transilvania sanatate gratuit

BANCA Transilvania are parteneriate cu o varietate de magazine fizice, sau online, din Romania, iar in sectiunea Star BT din aplicatia BT Pay sunt disponibile toate promotiile pentru romani. Tot acolo ar trebui sa apara si informatiile cu privire la promotiile de care se vor bucura clientii de la BANCA Transilvania care vor beneficia de surprize grozave in baza sesiunilor de fitness pe care le fac, si pe care le inregistreaza cu ajutorul unei varietati de accesorii.

BANCA Transilvania este singura banca din Romania care are o asemenea promotie pentru clientii sai din toata tara, si vorbim despre o idee extrem de interesanta de care foarte multa lume poate profita. Desigur ca trebuie sa faceti si o serie de sesiuni de fitness intense pentru a va putea bucura de la BANCA Transilvania de promotii grozave, asa ca atunci cand faceti exercitii fizice, de orice tip, ar fi bine sa le inregistrati in aplicatiile dedicate.

BANCA Transilvania are aceasta campanie promotionala de ceva vreme, si ele sunt disponibile in continuare inclusiv in 2021, asa ca puteti profita de tot fara probleme inclusiv in acest moment.