LIDL Romania: Este GRATUIT pentru TOTI Clientii si in 2021

LIDL Romania a decis ca in anul 2021 sa le ofere in continuare clientilor sai din toata tara un beneficiu gratuit foarte important de care sa se bucure.

LIDL Romania conectare

LIDL Romania a inceput din 2020 sa ofere gratuit pentru clientii sai din toata tara un beneficiu foarte mare de care cel mai probabil foarte multi se bucura in moentul de fata, si care este oferit inclusiv in 2021. Mai exact in 2020 cei de la LIDL Romania au decis sa le ofere clientilor din Romania posibilitatea de a folosi hotspot-uri cu WiFi gratuit in toate magazinele sale din tara, iar in 2021 acestea raman in continuare disponibile pentru cei interesati de ele.

LIDL Romania a creat aceste hotspot-uri cu WiFi gratuit pentru a facilita si folosirea aplicatiei LIDL Plus pentru cei care nu au conexiuni de internet rapide, sau care nu au mult trafic disponibil in abonamente. Multumita acestor retele WiFi gratuite, clientii LIDL Romania se pot uita la toate promotiile care sunt disponibile in aplicatia LIDL Plus, si pot face alegerile potrivite, astfel incat sa nu rateze vreo promotie foarte buna disponibila pentru o perioada limitata de timp.

LIDL Romania: Este GRATUIT pentru TOTI Clientii si in 2021

LIDL Romania conectare hotspot WiFI

LIDL Romania nu impune vreo restrictie pentru clientii care vor sa se bucure de hotspot-urile cu WiFi gratuit in oricare dintre locatiile sale din Romania, asa ca nu trebuie sa va faceti griji din acest punct de vedere. Trebuie doar sa gasiti reteaua WiFi si sa va conectati la ea, iar mai apoi veti putea naviga fara probleme pe internet din magazinul celor de la LIDL Romania oricat doriti, si totul multumita ideii bune pe care au avut-o cei de la magazin in anul 2020.

LIDL Romania e unul dintre foarte putinele lanturi de hyper/supermarket-uri din Romania, daca nu chiar singurul, care ofera WiFi gratuit pentru clientii sai, ceva ce nu prae mai e un lux in anul 2021. Desigur ca in Romania exista multi oameni care au cantitati foarte mari de trafic de internet disponibile pentru navigare oriunde si oricand, asa ca nu toata lumea are nevoie de WiFi gratuit, insa pentru cei cu abonamente DIGI, de exemplu, e o idee excelenta.

LIDL Romania are retele WiFi gratuite in toate magazinele sale din tara, asa ca va puteti folosi de ele oriunde veti merge, si totul in doar cateva secunde dupa ce gasiti reteaua disponibila pentru accesare.