BCR Romania: NU Renunta la o OBLIGATIE pentru TOTI Clientii

BCR Romania inca nu vrea sa renunte la o obligatie foarte importanta pe care o impune pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii.

BCR Romania platou

BCR Romania inca impune o obligatie foarte importanta pentru toti clientii sai din toata Romania, decizia privind adoptarea ei fiind luata in cursul anului 2020, si ea inca ramane in vigoare in aceasta perioada. Mai exact, in 2020 cei de la BCR Romania au luat decizia de a impune ca orice vizita facuta in agentiile sale din toata tara sa fie facuta doar in baza unei programari prealabile, lucru care nu s-a schimbat in 2021, si nu pare sa se schimbe curand.

BCR Romania a luat decizia de a impune obligatia de a face o programare pentru a ajunge in agentiile sale dupa ce numarul de noi cazuri de Coronavirus din Romania a crescut exponential in toamna anului 2020. Situatia s-a imbunatatit dramatic de atunci si pana acum, insa BCR Romania nu a decis sa renunte la aceasta obligatie impusa pentru clientii sai, si se pare ca nici nu o va face prea curand, desi lucrurile par sa fie stabile in bine acum.

BCR Romania: NU Renunta la o OBLIGATIE pentru TOTI Clientii

BCR Romania are o pagina speciala in cadrul website-ului sau in care ofera optiunea de a crea o programare pentru a putea vizita oricare dintre locatiile sale, si acolo aveti la dispozitie toate detaliile necesare. Recent cei de la BCR Romania au mentionat acolo ca toti cei care vor sa-si amane plata pentru ratele creditelor o pot face chiar si fara a merge intr-o agentie, deci scapati de o vizita care v-ar putea pune pe voi in pericol impreuna cu angajatii bancii.

BCR Romania nu a vorbit pana acum despre vreo posibila decizie de a renunta la masura de impunere a programarilor pentru ca ai sai clienti sa ajunga in vreuna dintre agentiile sale, deci nu pare sa aiba vreun plan sa faca asta prea curand. Avand in vedere ceea ce a stat la baza luarii acestei decizii de la bun inceput, e totusl cat se poate de asteptat ca BCR Romania sa ia decizia anularii sale doar cand va putea face acest lucru in deplina siguranta.

BCR Romania are toate detaliile despre programari direct pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a afla toate informatiile necesare in legatura cu tot acest proces prin care trebuie sa treceti.