Samsung GALAXY S21 ULTRA si Marea PACALEALA pentru Telefon

Samsung GALAXY S21 ULTRA are parte de o mare pacaleala dezvaluita pentru clientii care sunt interesati sa-l cumpere, iata ce se intampla cu telefonul.

Samsung GALAXY S21 ULTRA este cel mai important model nou de telefon din seria recent lansata de catre compania Samsung, el venind cu o varietate de noutati foarte interesante pentru clienti. Printre acestea se numara si o functie speciala care le permite utilizatorilor sa foloseasca zoom-ul optic de 10X, si cel digital de 100X, pentru a inregistra poze cu luna, dar totul e doar o mare pacaleala pentru clientii care vor cumpara Samsung GALAXY S21 ULTRA, din pacate.

Samsung GALAXY S21 ULTRA are prezentat mai jos modul in care face poze lunii in conditii atmosferice favorabile, insa totul este doar o foarte buna folosire a software-ului pentru a prezent ape ecrane ceva e greu de facut. Practic, Samsung GALAXY S21 ULTRA nu are o camera suficient de buna pentru a face poze lunii, si asta stie toata lumea, dar cu putin ajutor din partea software-ului implementat in aplicatia camerei, telefonul pare sa faca poze grozave lunii.

Samsung GALAXY S21 ULTRA si Marea PACALEALA pentru Telefon

Samsung GALAXY S21 ULTRA are aceasta “functie” implementata asa cum am vazut la unele telefoane de la Huawei, care spuneau ca pot poza luna, dar de fapt nu puteau face asta, ci foloseau inteligenta artificiala, sau poze predefinite. In cazul Samsung GALAXY S21 ULTRA nu e vorba despre poze false, ci despre folosirea inteligentei artificiale pentru a prezenta o imagine care nu poate fi inregistrata in realitate nici macar cu o camera DSLR de 3 ori mai scumpa decat telefonul.

Samsung GALAXY S21 ULTRA nu poate poza luna si reproduce o imagine foarte clara la zoom de 100X, acest lucru fiind cat se poate de clar, dar inteligenta artificiala poate modifica pozele pentru a le face clare. Aceasta folosire a inteligentei artificiale pentru a genera impresia ca Samsung GALAXY S21 ULTRA face poze bune lunii, cand de fapt nu e asa, este pana la urma o pacaleala pentru ca putini clienti stiu ca imaginea e procesata total.

Samsung GALAXY S21 ULTRA are o camera foarte buna, ea poate face poze grozave, dar pozarea lunii nu e tocmai ceva posibil cu o camera de telefon, cel putin nu in anul 2021.