Facebook Messenger: Decizia IMPORTANTA Anuntata OFICIAL Acum

Facebook Messenger are parte de o decizie foarte importanta a companiei Facebook dezvaluita in mod oficial de catre CEO-ul acesteia, Mark Zuckerberg.

Facebook Messenger exprimare

Facebook Messenger este a doua cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, compania Facebook oferind-o pentru toti oamenii care sunt dornici sa comunice cu prieteni, rude, etc, intr-un mod foarte simplu si rapid. Cei de la Facebook se lauda cu faptul ca Facebook Messenger este o aplicatie care protejeaza securitatea mesajelor, si ofera pentru oameni o varietate de functii care fac comunicarea mult mai buna, compania Facebook avand o viziune interesanta vis-a-vis de ea.

Facebook Messenger este gandita de catre compania Facebook ca o platforma care ofera functii complexe pentru mesagerie, o platforma in care oamenii sa gaseasca tot ceea ce au nevoie pentru a comunica. Simpla trimitere de mesaje nu a fost de ajuns pentru Facebook, care a implementat si optiunea de a face apeluri vode, sau video, acestea fiind foarte populare in cadrul platformei in care in momentul de fata sunt activi peste 1 miliard de oameni.

Facebook Messenger: Decizia IMPORTANTA Anuntata OFICIAL Acum

Facebook Messenger este gandita de catre Facebook ca o platforma in care oamenii sa aiba cele mai multe functii disponibile pentru a se exprima asa cum doresc in comunicarea cu alte persoane. Asta a insemnat includerea unei varietati de filtre pentru apelurile video pe care le pot face oamenii, dar si pentru inregistrarea de poze, sau clipuri video, folosind functia speciala din cadrul aplicatiei care permite folosirea camerei, si multa lume s-a folosit de ea.

Facebook Messenger are deasemenea integrate jocuri, si alte functii care in mod normal nu sunt oferite intr-o aplicatie de mesagerie, dar care se dovedesc a fi pe placul multor utilizatori. Cei de la Facebook par sa fi ghicit intr-o buna masura ceea ce vor oamenii de la Facebook Messenger, si au implementat functii pe masura asteptarilor, iar compania va oferi si mai multe in viitor, conform CEO-ului sau, Mark Zuckerberg, deci vor mai veni alte surprize.

Facebook Messenger nu are deocamdata anuntat momentul in care toate aceste surprize vor veni, Zuckerberg evitand sa ofere informatii cu privire la planurile companiei, dar sigur vor veni noutati interesante.