DIGI, Orange, Vodafone, Telekom: MILIOANE de Romani Vizati de un IMPORTANT Anunt

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au milioane de clienti din toata Romania vizati de un foarte important anunt, iata ce trebuie sa stii chiar acum.

DIGI Orange Vodafone Telekom mobilitate

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom sunt cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, avand impreuna peste 95% din piata locala, iar astazi vorbim despre o veste grozava pentru cei peste 15 milioane de clienti. Conform celor de la Ookla, care detin Speedtest, DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au reusit sa imbunatateasca vitezele de internet mobil de care se bucura romanii in momentul de fata, reusind sa ridice romania in topul international care il actualizeaza constant.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au reusit sa ajute Romania sa urce nu mai putin de 4 locuri in topul international al vitezelor de internet mobil inregistrate de catre utilizatorii din multe tari de pe intregul glob. DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au facut in 2020 investitii mari in retelele de telefonie mobila proprii, ajungand sa acopere si 98% din populatie, aproape toti, iar impreuna cu asta au venit si viteze mai bune de internet pentru clientii din toata tara.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom: MILIOANE de Romani Vizati de un IMPORTANT Anunt

DIGI Orange Vodafone Telekom mobilitate top

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au reusit intr-un an de zile sa creasca viteza medie de download pentru internetul mobil de la 37.9 Mbps la 45.9 mbls, o crestere de 8 Mbps care conteaza mult pentru streaming. Diferenta de 8 Mbps vine desigur din investitiile facute pentru imbunatatirea infrastructurii de telecomunicatii pe care o au DIGI, Orange, Vodafone, Telekom, insa din pacate pe partea de upload nu s-a sesizat niciun progres, ba din contra, se vede un usor regres, din pacate.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom au reusit sa imbunatateasca si latentele pe care le inregistreaza clientii care-i folosesc reteaua de telefonie mobila, astfel ca vorbim despre o scadere de la 26 ms la 23 ms. Diferenta aici este mult mai mica decat in cazul vitezelor de download oferite de catre DIGI, Orange, Vodafone, Telekom, dar orice fel de progres merita laudat, si nu trebuie sa ne ferim sa o facem chiar si in cazul latentelor, care sunt foarte importante in foarte multe cazuri de utilizare.

DIGI, Orange, Vodafone, Telekom isi vad munca din anul 2020 rasplatita prin performantele inregistrate in testele facute de catre clientii din Romania, si asta mentine tara noastra pe o pozitie decenta in continuare.