Huawei: Anuntul GROAZNIC cu un Foarte PUTERNIC Impact Global

Huawei are parte de o noua veste groaznica care va avea un impact foarte mare la nivel global, iata ce nu se astepta nimeni sa auda in acest moment.

Huawei impotriva

Huawei a fost pana recent unul dintre cei mai mari producatori de telefoane, fiind plasat in top 3 alturi de Apple si Samsung, insa Donald Trump si-a indeplinit viziunea de a afecta substantial existenta companiei. Actiunile pe care Donald Trump le-a luat impotriva Huawei au avut intr-un final efectele dorite, si se pare ca administratia noua a lui Joe Biden nu va gandi lucrurile chiar atat de diferit, asa cum sperau chinezii dupa alegerea noului presedinte.

Huawei nu va scapa curand, sau usor, de sanctiunile impuse de catre Donald Trump, iar asta pentru ca noul ministru pentru comert din SUA, Gina Raimondo, s-a aratat ca fiind impotriva companiilor chinezesti. In audierile din Congresul SUA inainte de a-i fi votata nominalizarea pentru noua functie, Gina Raimondo a spus ca va face tot ceea ce poate pentru a proteja retelele de telecomunicatii din SUA, dar si pe cetateni, de companiile chinezesti, nominalizand Huawei si ZTE.

Huawei: Anuntul GROAZNIC cu un Foarte PUTERNIC Impact Global

Huawei a fost numita de catre Gina Raimondo ca una dintre companiile care sunt periculoase pentru retelele de telecomunicatii din SUA, dar ea nu a spus si ce se va intampla cu actualele sanctiuni impuse de Trump. Ea nu a confirmat ca le va mentine impotriva Huawei, ZTE, si nu numai, dar nici nu a dat de inteles ca le va ridica, astfel ca in momentul de fata ramane doar declaratia conform careia aceste companii sunt periculoase si ca e impotriva lor.

“Alegerea președintelui Joe Biden la conducerea Departamentului de Comerț al SUA a promis marți că va proteja rețelele de telecomunicații americane de companiile chineze. Întrebată de senatorul Ted Cruz dacă va menține Huawei pe lista neagră economică, Raimondo a spus că va „revizui politica, se va consulta cu dvs., se va consulta cu industria, se va consulta cu aliații noștri și va face o evaluare cu privire la ce este mai bun pentru securitatea națională și economică americană.””

Huawei nu va scapa pre acurand de sanctiuni pentru ca problemele prin care trece nu sunt legate doar de Donald Trump, cei de o parte mult mai mare a aparatului administrativ al SUA, ceea ce e o mare problema. In aceasta idee, vanzarea brand-urilor P si Mate pare tot mai sigura pentru ca Huawei nu pare sa se poata baza pe faptul ca noul ministru pentru comert al SUA va dori sa elimine restrictiile impuse de catre administratia prezidentiala anterioara.

Huawei incearca intre timp sa mentina vanzarile de telefoane la un nivel ridicat, dar fara divizia Honor, se pare ca vanzarile sale vor fi cu mult sub cele din cursul anilor anteriori.