LUNA: ATENTIE! Anuntul ULUITOR cu o PROBLEMA pentru Omenire

LUNA este in centrul unui anunt uluitor care dezvaluie o problema uriasa pentru intreaga omenire, iata ce trebuie sa stii chiar acum, si cat de important este.

LUNA somn

LUNA este in centrul unui anunt incredibil care are impact pentru intreaga omenire, si care vine ca un mesaj extrem de important despre care oricine ar trebui sa stie chiar acum. Desi de multa vreme se spune ca luna influenteaza felul in care dormim, un nou studiu prezinta foarte clar, si cu dovezi faptul ca fazele lunii afecteaza somnul oamenilor, insa nu doar al oamenilor ci si al animalelor care traiesc pe planeta, iar de aici vin foarte multe probleme.

LUNA ar avea un impact atat de mare asupra oamenilor incat unii dintre ei ai probleme foarte mari cu somnul din cauza satelitului natural al Pamantului, astfel ca nu reusesc sa se odihneasca asa cum trebuie. Se pare ca inainte de o luna plina oamenii au somnul afectat intr-o masura atat de mare incat in cele 3 – 4 zile premergatoare ale evenimentului nu reusesc sa doarma suficient de mult, ceea ce pana acum nu a avut si o explocatie stiintifica.

LUNA: ATENTIE! Anuntul ULUITOR cu o PROBLEMA pentru Omenire

LUNA este in centrul unor studii facute pe sute de oameni, care cu cateva zile inainte de o luna plina au adormit mai greu cu pana la 30 de minute fata de normal, si au dormit cu pana al 50 de minute mai putin. Asta inseamna peste o ora de somn in minus pentru oameni, si de aici vin foarte multe probleme in viata de zi cu zi pentru cei care nu au parte de odihna de care au nevoie pentru a functiona in mod obisnuit, astfel ca macar acum stiti ce se intampla.

„Cercetătorii au raportat că modelele de somn în rândul celor 98 de participanți la studiu par să fluctueze pe parcursul ciclului lunar de 29½ zile, cele mai recente ore de culcare și cea mai mică cantitate de odihnă apărând în nopțile cu trei până la cinci zile înainte ca luna să atingă faza cea mai strălucitoare. Ei au găsit un model similar în datele despre somn de la un alt grup de peste 460 de persoane. Înaintea lunii pline, oamenii au trebuit, în medie, cu 30 de minute mai mult să adoarmă și au dormit cu 50 de minute mai puțin.”

LUNA afecteaza inclusiv Pamantul intr-o foarte mare masura in fiecare zi, insa luna plina e unul dintre evenimentele care genereaza cele mai mari probleme pentru omenire, sau pentru multe animale. Oamenii de stiinta au incercat timp de foarte multi ani de zile sa explice ceea ce se intampla cu luna, si avem acum parte de informatii care sa ne explice mai clar multe lucruri pe care nu le stiam, dar care ne afecteaza in fiecare zi, din pacate.

LUNA ramane in centrul atentiei in continuare pentru ca inca exista foarte multe pe care trebuie sa le vedem explicate, dar ramane de vazut in ce masura se va si intampla acest lucru.