CEC Bank: Serioasa AVERTIZARE pentru TOTI Clientii Romani

CEC Bank a emis o foarte serioasa avertizare pentru toti clientii sai din toata Romania, iata ce trebuie sa stii chiar acum despre mesajul bancii.

CEC Bank neautorizat

CEC Bank a emis o foarte importanta avertizare pentru toti clientii sai din toata Romania, si e una despre care ar trebui sa stii chiar acum pentru ca vine ca un mesaj despre care toata lumea trebuie sa stie. Mai exact, cei de la CEC Bank au decis sa ii avertizeze pe clientii din toata tara in legatura cu atacurile de tip phishing care au loc in momentul de fata in Romania, si care au drept scop furtul de date ale oamenilor obisnuiti, ceva extrem de serios.

CEC Bank incearca sa ii ajute pe clientii sai sa evite situatiile in care pot avea atat banii, cat si informatiile personale furate de catre diverse persoane rau intentionate in orice moment. In aceasta idee, cei de la CEC Bank le recomanda clientilor sa nu descarce fisiere de pe website-uri necunoscute, pentru ca acestea pot fi malitioase, si el pot infecta calculatoarele, care in schimb ar putea fi controlate de la distanta de hackeri.

CEC Bank: Serioasa AVERTIZARE pentru TOTI Clientii Romani

CEC Bank spune deasemenea ca e important ca toti clientii sai sa evite furnizarea de informatii despre conturile bancare catre persoane necunoscute, iar asta pentru ca ele pot fi folosite pentru furturile de bani. In aceeasi masura, e importanta folosirea de coduri PIN, sau autentificarea biometrica, pe dispozitivele mobile utilizate pentru a verifica situatia conturilor bancare, iar asta pentru ca in caz contrar o persoana rau intentionata poate obtine acces la conturi.

CEC Bank nu e la prima avertizare de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca in trecut a mai venit cu avertizari similare, insa din moment ce le face in continuare, e clar ca lumea nu le respecta. Acest lucru e oarecum de asteptat, iar asta pentru ca nu toti oamenii iau in serios avertismentele de acest gen care vin de la CEC Bank, sau de la alte banci, ori companii importante, desi e foarte important ca toata lumea sa le respecte.

CEC Bank incearca sa ia toate masurile posibile pentru a ii proteja pe clientii sai impotriva oricarui tip de probleme, insa fara ca ei sa faca acest lucru, toate masurile de acest gen nu au vreo utilitate reala.