OLX: Schimbari MAJORE pentru MILIOANE Dintre Romani

olx regulament uniunea europeana

OLX, cea mai mare platforma de anunturi online din Romania, si-a notificat milioanele de utilizatori in legatura cu o serie de schimbari care vor intra in vigoare incepand cu data de 17 februarie, si care aduc o aliniere la regulamentele Uniunii Europene.

Începând cu 17 februarie 2021, membrii OLX din toate țările europene se vor bucura de și mai multă transparență și de o experiență unitară, în linie cu regulamentul Uniunii Europene pentru platformele online şi întreprinderi.

Varianta actualizată a Termenilor și Condițiilor OLX vine cu mai multă claritate și câteva îmbunătățiri. Iată care sunt cele mai importante schimbări:

STRUCTURĂ: Am standardizat structura listei de Termeni și Condiții astfel încât să fie mai ușor de înțeles. Inclusiv la nivel de design, unde am distribuit regulile în mai multe secțiuni și am evidențiat regulile cele mai relevante pentru tine (de exemplu, lista obiectelor care nu pot fi vândute pe OLX, listele de prețuri și informațiile despre limitele de anunțuri).

TERMENI: Am clarificat drepturile și obligațiile pentru utilizatorii noștri privați și pentru cei profesioniști.

RAMBURSĂRI: Am simplificat modul de rambursare în cazul în care anunțurile tale sunt șterse sau moderate.

Această actualizare a termenilor și condițiilor de folosire a platformei OLX ne va ajuta să implementăm rapid modificări în cazul în care apar noi reglementări și ne va permite să lansăm soluții noi pentru nevoile care apar în rândul clienților.”