Kaufland: ATENTIE! Anuntul IMPORTANT, e GRATUIT de Astazi

Kaufland are un anunt foarte important pentru clientii sai din toata Romania, iata ce a decis sa ofere gratuit pentru noi toti chiar din acest moment.

Kaufland valoare

Kaufland este unul dintre cele mai mari lanturi de magazine din Romania in momentul de fata, iar incepand de astazi a decis sa le ofere gratuit clientilor sai ceva ce mai mult ca sigur va bucura multa lume. Kaufland a lansat acum cateva saptamani un concurs special prin care a decis sa le ofere clientilor posibilitatea de a castiga vouchere valorice in baza cumparaturilor pe care le fac in magazinele sale din toata tara, iar acum acesta a intrat intr-o noua etapa.

Kaufland a intrat in cea de-a doua etapa a concursului sau, care se va desfasura intre 1 si 7 februarie, iar saptamana aceasta clientii care cumpara produse din magazinele sale se vor bucura de reduceri si mai bune. Concursul celor de la Kaufland se adreseaza exclusiv clientilor care au Kaufland Card digital, iar saptamana acesta 4000 de vouchere valorive vor fi oferite clientilor prin tragere la sorti, ele fiind egale cu valoarea cumparaturilor facute de ei saptamana aceasta.

Kaufland: ATENTIE! Anuntul IMPORTANT, e GRATUIT de Astazi

Kaufland valoare cumparaturi

Kaufland spune ca desi voucherele valorice vor avea valoare egala cu valoarea cumparaturilor facute de catre romani toata saptamana, ele nu vor depasi valoarea de 1000 de LEI, chiar daca toate cumparaturile o depasesc. Chiar si asa, ideea de a primi inapoi toti banii pe cumparaturi, sau macar o buna parte dintre ei, de la Kaufland este o idee grozava, voucherele putand fi folosite doar pentru cumparaturi din magazinele lantului, tot in baza unui Kaufland Card.

Kaufland a decis ca in aceasta a doua etapa a concursului sa elimine obligatia privind valoarea minima a cumparaturilor care trebuie facute de catre clientii sai pentru a putea participa in aceasta etapa a concursului. In etapa anterioara a existat o limita de 200 de LEI pentur cumparaturi pentru a fi inscris in concurs, iar acelasi lucru se va intampla inclusiv in etapa a treia, care va incepe saptamana viitoare in toate magazinele Kaufland din Romania.

Kaufland desfasoara acest concurs pe intinsul intregii luni februarie, cu mii peste mii de vouchere valorice oferite pentru clienti, asa ca aveti ce sa castigati daca sunteti interesati de asta.