DACIA Duster 3: Anuntul OFICIAL, Ce Schimbare MARE Va Veni

DACIA Duster 3 este in centrul unui anunt oficial cu privire la o schimbare foarte importanta care este pregatita pentru noile modele de SUV-uri.

DACIA Duster 3 motoarele

DACIA Duster 3 este inclus intr-un anunt oficial facut de catre cei de la Renault pentru toata gama de automobile la care lucreaza in momentul de fata, si voribm despre schimbari serioase care sunt pregatite. Mai exact, DACIA Duster 3 va folosi platforma CMF-B a producatorului francez, iar asta incepand cu anul 2024, cand va ajunge pe piata, compania franceza dorind sa unifice platformele folosite de catre DACIA si LADA pe pietele pe care activeaza.

DACIA Duster 3 urmeaza sa fie oferita de catre cei de la DACIA doar in versiuni care au motoare pe GPL si hibride, totul in ideea de a reduce emisiile de carbon pentru intregul grup in perioada pana in 2025, si dupa aceea. Aceleasi tehnologii vor fi folosite de catre cei de la DACIA pentru toate modelele care vor fi lansate din 2025 incolo, deci nu doar DACIA Duster 3 va beneficia de aceasta schimbare importanta, ci si toate celelalte modele existente.

DACIA Duster 3: Anuntul OFICIAL, Ce Schimbare MARE Va Veni

DACIA Duster 3 va benefica de foarte multe schimbari pe partea de tehnologizare, iar motorizarile vor avea deasemenea un rol important de jucat aici, asta pentru ca hibridizarea reprezinta o importanta modificare pe partea tehnologica. Desigur ca nu se stie daca modelele hibrid ale DACIA Duster 3 vor fi lansate chiar impreuna cu modelele noi din serie, astfel ca e posibil ca ele sa apara dupa anul 2025, dar deocamdata nu se stie foarte clar planul companiei.

DACIA Duster 3 ar putea fi lansata initial doar in modele care sunt oferite cu motoare pe benzina si GPL, insa din moment ce platforma la baza este CMF-B, atunci motorizarile hibrid vor putea fi oferite oricand. Asta inseamna ca DACIA Duster 3 ar putea fi vanduta in versiune hibrid si la 2/3 ani dupa lansarea modelelor principale fara sa fie nevoie de vreo modificare in ceea ce priveste platforma de baza pe care functioneaza masinile de la DACIA.

DACIA Duster 3 este in plin proces de dezvoltare in momentul de fata, iar pe masura ce ne vom apropia de lansarea oficiala, vom afla mai multe informatii cu privire la noutatile majore care vor veni cu ea.