Orange: Ce Ofera GRATUIT pentru MILIOANE de Romani de Acum

Orange are un anunt grozav pentru clientii din toata Romania, iata ce ofera gratuit pentru milioane de romani din toata tara, si cum poti profita acum.

orange returnare

Orange a anuntat o surpriza extrem de interesanta pentru clientii sai din toata Romania, una despre care toata lumea ar trebui sa stie chiar in acest moment, si care vine ca o veste extrem de buna pentru oricine e interesat. Mai exact, cei de la Orange au anuntat cu doar cateva zile in urma un nou card de credit special pentru orice romani interesati sa profite de acesta noua promotie, si vorbim despre vesti extrem de bune pentru toata lumea de acum.

Orange si-a lansat noul card de credit pentru Orange Money pentru toti romanii care sunt interesati sa profite de aceasta oferta speciala, si ei pot primi bani inapoi pentru cumparaturile pe care le fac in momentul de fata in Romania. Orange are o serie de promotii foarte interesante, care incep cu returnarea a 3% din comenzile facute in magazinul sau online de catre clienti, asta in tandem cu puncte Thank You suplimentare oferite pentru achizitii.

Orange: Ce Ofera GRATUIT pentru MILIOANE de Romani de Acum

Orange are totusi o oferta si mai buna pentru toata lumea, mai exact 7% din bani returnati catre clienti in cazul cumparaturilor facute in hypermarket-urile din Romania, in limita a 50 de LEI pe luna. Intr-o idee similara, cei de la Orange ofera clientilor 7% din banii cheltuiti pentru calatoriile in strainatate, cu un maxim de 100 de LEI pe luna, deci puteti recupera si de acolo niste bani pe care ii cheltuiti daca plecati in mod constant din Romania, oriunde in lume.

Orange ofera deasemenea asigurare de calatorie gratuita pentru clienti si familiile lor in momentul in care calatoresc in strainatate, deci nu trebuie sa va mai faceti griji din acest punct de vedere. Mai mult decat atat, cei de la Orange ofera si 50% reducere pentru comisionul de conversie valutara la platile in strainatate, deci ramaneti cu bani si de aici, astfel ca indiferent cum priviti situatia, castigati bani cand cheltuiti bani cu acest nou card.

Orange are si niste obligatii care trebuie indeplinite pentru ca acest card sa poata fi contractat de catre romani, asa ca trebuie sa va uitati cu mare atentie la care sunt acestea.