Windows 10: Decizia Oficiala SURPRINZATOARE de la Microsoft

Windows 10 are parte de o decizie surprinzatoare la care nu ne asteptam, iata ce face compania Microsoft, si cat de mult conteaza pentru noi acum.

Windows 10 intarziere

Windows 10, cel mai folosit sistem de operare de pe planeta, este in centrul unui anunt oficial foarte important despre care nimeni nu stia absolut nimic pana in momentul de fata, dar care e foarte important. Mai exact, se pare ca actualizarea majora pentru Windows 10, 21H1, urmeaza sa fie lansata chiar mai tarziu decat de obicei, adica in mai, sau iunie, si nu in aprilie, sau mai, cum s-a intamplat cu actualizarile majore anterioare ale sistemului de operare.

Windows 10 are in pregatire multe schimbari importante pentru aceasta noua versiune a sistemului de operare, iar lansarea mai tarzie decat de obicei cu siguranta va genera foarte multe semne de intrebare. Mai exact, cei de la Microsoft vor ca Windows 10 sa aiba o actualizare mai bine pregatita pentru a fi lansata, iar asta in conditiile in care vorbim despre foarte multe probleme avute cu actualizarile anterioare, deci era nevoie de ceva nou pentru oameni.

Windows 10: Decizia SURPRINZATOARE La care NU ne Asteptam

Windows 10 intarziere 21H1

Windows 10 are aceasta schimbare descoperita in fisierele interne ale sistemului de operare, astfel ca vorbim despre ceva cat se poate de oficial pentru cei care asteapta cu mare interes noutatile aduse de update. Sansele ca actualizarea 21H1 sa fie lansata in luna iunie sunt mai mari decat cele privind o lansare in cursul lunii mai, astfel ca Windows 10 nu va fi actualizat prea curand de catre inginerii care pregatesc acum toate noutatile importante.

Windows 10 va avea parte de schimbari majore in 2021 cu lansari succesive ale actualizarilor importante, insa daca 21H1 e amanata pentru lunie, atunci 21H2 ar putea fi amanata pentru luna decembrie. Microsoft si-a schimbat programul fata de anii anteriori, si in principal e probabil vorba despre dorinta de a pregati mai bine aceste actualizari, mai ales ca pandemia de Coronavirus a adus intarzieri in dezvoltarea de noutati pentru Windows 10.

Windows 10 a avut unele dintre noutatile importante dezvaluite deja pentru utilizatorii din intreaga lume, si mai mult ca sigur vom afla multe altele pana in vara acestui an.