RCS & RDS: Mesajul de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Clienti

RCS & RDS are un anunt de ultima ora pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce a dezvaluit pentru toata lumea chiar din acest moment.

RCS & RDS structura

RCS & RDS are un mesaj de ultima ora pentru milioane de clienti din toata Romania, grupul de telecomunicatii luand multa lume prin surprindere cu o decizie care vine ca o veste grozava pentru ei. Mai exact, cei de la RCS & RDS au actualizat din nou hartile privind acoperirea pentru retelele lor de telecomunicatii, si in ele veti putea vedea daca locatia in care va aflati are de acum acoperire mai buna multumita investitiilor facute de catre operator.

RCS & RDS a facut in 2020 investitii foarte mari in imbunatatirea infrastructurii de telecomunicatii din Romania, reusind asa sa depaseasca procentul de 98% pentru acoperire impus de catre ANCOM. RCS & RDS a investit foarte multi bani in infrastructura sa pentru a creste acoperirea, in special in interiorul cladirilor, dar din pacate asta nu aduce si o imbunatatire a vitezelor de internet de care se bucura clientii in cam orice zone din tara.

RCS & RDS: Mesajul de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Clienti

RCS & RDS inca evita sa mai faca investitii in reteaua sa 5G, iar asta pentru ca Guvernul Romaniei amana de mai bine de un an de zile licitatia pentru frecventele 5G, desi ea va aduce sute de milioane de euro la buget. Pana cand aceasta licitatie va avea loc, RCS & RDS nu va mai face investitii, si trebuie mentionat ca a actionat in judecata ANCOM din cauza lor, deci procesul in sine ar putea fi extins foarte mult, iar intre timp ramane actuala retea 5G, destul de intinsa.

RCS & RDS este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, cu peste 3 milioane de clienti pe partea de telefonie mobila, dar cu servicii care inca au nevoie de multe imbunatatiri. Din acest punct de vedere cei de la RCS & RDS au ramas cu mult in urma concurentei, avand performante net inferioare, dar si preturi cu mult, mult, mai mici, deci pana la urma e normal sa nu existe aceeasi calitate a serviciilor mobile precum in cazul Orange, sau Vodafone.

RCS & RDS va continua sa investeasca multi bani in retelele sale de telecomunicatii, deci ne putem astepta in fiecare luna la actualizari pentru acoperirea pe care o ofera in tara noastra.