Samsung: Telefoanele REVOLUTIONARE la care Lucreaza in 2021

Samsung lucreaza in 2021 la noi modele de telefoane revolutionare pe care vrea sa le lanseze pentru clientii din intreaga lume, iata ce va veni.

samsung telefoane revolutionare

Samsung este unul dintre cei mai mari producatori de telefoane mobile din intreaga lume, compania coreeana dorind sa isi pastreze pozitia in top, iar pentru a face asta se pare ca a pregatit cateva schimbari majore. Mai exact, cei de la Samsung lucreaza in momentul de fata la telefoane care au ecrane ce se ruleaza, sau care ecrane care se extind in afara carcasei, ceva ce parea de neconceput acum cativa ani, dar care incepe sa se transforme in realitate.

Samsung a surprins lumea cu lansarea primului telefon pliabil care putea fi intr-adevar folosit de catre oameni, iar acum vrea sa mearga si mai departe de atat cu noi modele cu adevarat surprinzatoare. Telefoanele cu ecrane care se ruleaza vor permite extinderea spatiului pentru afisarea de informatii, la fel ca si ecranele pliabile, doar ca aici vorbim despre un design complet nou pentru cei interesati sa profite de surprizele aduse de aceste dispozitive.

Samsung: Telefoanele REVOLUTIONARE la care Lucreaza in 2021

Samsung va crea ecrane de dimensiune medie si mica pentru telefoanele pe care vrea sa le lanseze, acestea urmand a avea rata de refresh variabila si consum redus de energie pentru a ajunge din urma concurenta. Samsung vrea sa faca ecrane grozave nu doar pentru telefoanele sale, ci si pentru telefoanele concurentilor de pe piata smartphone, si stiti deja ca Apple, Huawei, si alte companii, ii folosesc ecranele in propriile produse de ceva vreme.

“Samsung Display a declarat joi că va dezvolta noi factori de formă de afișare, cum ar fi afișaje rulabile și glisante, pentru a consolida conducerea în 2021. Vicepreședintele senior al companiei, Choi Kwon-young, a mai spus la conferința telefonică Samsung Electronics din al patrulea trimestru că firma își va extinde leadership pe piața pliabilă cu afișaje mici sau medii în acest an.”

Samsung vrea sa castige bani cu divizia care produce ecrane pentru telefoane mobile, astfel ca decizia sa de a produce ecrane revolutionare ii va aduce un dublu castig, dar nu va fi singura care va profita de asta. Samsungs tie foarte bine ca ai sai concurenti vor cumpara ecranele revolutionare pe care le face daca ele vor fi suficient de bune, astfel ca ramane doar sa vedem cate dintre inovatiile aflate in dezvoltare in 2021 vor fi finalizate.

Samsung a confirmat pentru presa din Coreea de Sud planurile sale cu privire la ecranele revolutionare pe care le-a gandit, asa ca s-ar putea sa aflam cateva detalii interesante in 2021.