DIGI Romania: SURPRIZA pentru MILIOANE de Clienti, e GRATUIT

DIGI Romania are o surpriza grozava pentru milioane de clienti din toata tara, iata ce a decis sa le ofere gratuit chiar acum, si cum poti profita.

DIGI Romania disputa

DIGI Romania are o surpriza pentru milioane de clienti din toata tara, si le ofera in mod gratuit ceva despre care foarte multi dintre ei ar trebui sa stie pentru ca se potriveste foarte bine si cu ce se intampla in tara noastra. Mai exact, cei de la DIGI Romania au decis sa ofere in platforma DIGI Online, cea prin care faciliteaza accesul la o varietate de filme si canale de televiziune, un film lansat cu nu foarte mult timp in urma, si care are denumirea Unhinged.

DIGI Romania ofera gratuit in platforma DIGI Online un film care il are in prim-plan pe actorul Russel Crowe, si care prezinta cat de departe se poate ajunge in urma unui “road rage”, adica o disputa in trafic. Desi Romania e una dintre tarile in care au loc foarte des evenimente de acest gen, in special in orase aglomerate precum Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, etc, ele au loc si in diverse alte zone de pe glob, iar filmul oferit de DIGI Romania ar trebui sa ne arate ca uneori trebuie sa ne temperam.

DIGI Romania: SURPRIZA pentru MILIOANE de Clienti, e GRATUIT

DIGI Romania ofera acest film ca parte a sectiunii din DIGI Online in care sunt disponibile in mod gratuit filme pentru streaming, iar Unhinged e un film lansat in 2020, deci destul de nou. Spre deosebire de alte filme, in cazul acestuia e nevoie sa aveti si extraoptiunea Film Now activa pentru a-l vedea gratuit, DIGI Romania impunand aceasta restrictie cel mai probabil din cauza faptului ca filmul este unul destul de recent lansat in cinematografe.

DIGI Romania in mod constant filme noi in cadrul acestei sectiuni din platforma DIGI Online, iar multe dintre ele sunt disponibile gratuit pentru toata lumea, dar mai exista si exceptii, cu gratuitate pentru Film Now. DIGI Romania nu alege intotdeauna filmele cele mai bune pentru a le oferi gratuit clientilor, insa de aceasta data a ales ceva care se potriveste surprinzator de bine cu realitatea cu care se confrunta foarte multi romani in viata de zi cu zi.

DIGI Romania schimba destul de des filmele oferite in cadrul platformei DIGI Online, asa ca daca aveti cum sa-l vedeti pe acesta, v-as recomanda o faceti mai devreme decat mai tarziu.